Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Vareinformasjon

Parkettgulv Excite 1-stav Barlinek
Et vakkert parkettgulv i varme nyanser som gir rommet en koselig følelse. Gulvet er overflatebehandlet med naturolje i en lysebrun nyanse, og har fasinger langs langsidene for å skape mer dybde i rommet. Den børstede overflaten gir gulvbordene en lett og naturlig struktur, og oppleves derfor som litt varmere å gå på.

Sortering

Et gulv med rustikk følelse: varierende ådring og levende utseende med eikens naturlige, livlige farger og fargenyanser. Gulvet har varierende naturlige treegenskaper samt sparklede sprekker og større kvister. Små defekter i treverket og i leggingen kan oppstå på børstede overflater.

Vedlikehold

Oljet gulv krever vedlikehold for å beholde finishen. Bruk gulvsåpe til rengjøring og for å tette porene i treverket for å hindre at smuss og væske trenger inn. Du kan rengjøre med gulvsåpe 1-2 ganger i uka. Bruk trerens til grunnrengjøring før det legges på et nytt lag med olje, eller for at det skal få en ny, matt følelse som frisker opp gulvet. Denne prosessen gjentas annenhvert år, eller når du selv synes at det er på tide. Desto mer slitasje og trafikk gulvet utsettes for, desto oftere må behandlingen gjennomføres. Et gulv i stue med normal trafikk og slitasje bør oljes annenhvert år.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Bestill gulvprøver 

Kjøp en eller flere gulvprøver slik at du i ro og mak kan bestemme hva som passer best i ditt hjem. Klikk her for å bestille.

Overflatelag og sliping

Slitelagets tykkelse: 3,2 mm.
Sliping: Slitelaget kan slipes 2-3 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av fagfolk. Husk at gulvet ikke er gjennomfarget.

RASKE FAKTA

Antall kvm pr pakke 3,18
Antall staver 1
Antall/pakke 7
Bredde 207 mm
Gulvsystem 5Gc
Hardhet (Brinell) 3.7
Lengde 2200 mm
Leverandørens artikkelnummer BK1-DBE1-OX2-PWC-D14207-I
Merke Barlinek
Nyanse Halvmørk
Overflatebehandlet Oljet
Treslag Eik
Tykkelse 14 mm

Flere produkter fra samme kategori

Bestillingsvare
Sendes innen: 5-10 Hverdager