Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
 • Prisløfte
 • Rask leveranse
 • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Vareinformasjon

Parkettgulv Lønn Family Barlinek
Lyst og slitesterk parkett i lønnetre. Bordene gir et mykt og elegant inntryk med sin lyse karakter og tynne årringer. Lønn er et av de lyseste treslagene som med årene blir mer gyllent i fargen. Gulvet er et klassiskt 3-stavsgulv hvor hvert bord har tre staver i bredden. Jo færre staver det er i et gulv, desto høyere blir prisen pr kvadrat. Årsaken til det er at det går med mer tre for å lage et gulv med færre staver. Den lakkede flaten står i mot hverdagens slitasje og gjør også overflaten lett å vedlikeholde.

Sortering

Gulvet har varierende ådring med levende utseende og naturlige, livlige farger og fargenyanser. Ulike stavlengder, ødelagte kvister samt mellomstore og små sparklede kvister kan forekomme.

Raskere og enklere med 5GS

5GS er låsesystem for klikk-gulv fra svenske Välinge. Det gjør at gulvleggingen går 25% raskere uten at det kreves spesialverktøy.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten enten det er elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Bestill gulvprøver 

Kjøp en eller flere gulvprøver slik at du i ro og mak kan bestemme hva som passer best i ditt hjem. Klikk her for å bestille.

Lakk og sliping

Slitasjelagets tykkelse: 2,5 mm.
Lakkens slitestyrke: 7000 omdreininger (Tabertest med fallende sand) Sliping: Slitasjelaget kan slipes 1-2 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av en fagmann.

RASKE FAKTA

Antall staver 3
Gulvsystem 5Gs
Leverandørens artikkelnummer BG1-KLO3-LIN-XXX-D14207-F
Merke Barlinek
Nyanse Lys
Overflatebehandlet Lakket
Pakkevekt 0 kg
Treslag Lønn
Tykkelse 14 mm

Instruksjonsfilmer

  • Barlinek Floorboard 5Gs - adhesive method on underfloor heating

   Barlinek Floorboard 5Gs - adhesive method on underfloor heating

   10:37 Min

   Installation instructions for a layered floor - adhesive method on underfloor heating with 5gs front joint

Flere produkter fra samme kategori

Bestillingsvare
Sendes innen: 5-10 Hverdager