Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Vareinformasjon

Parkettgulv Touch 1-stav Barlinek
Et trendy, lyst eikeparkettgulv med askenyanse belagt med matt lakk. Synlige treådringer og fasede kanter gir rommet liv og dybde med et elegant inntrykk. Den børstede og matte overflaten fremhever treets struktur og er behagelig å gå på. Gulvet monteres raskt og enkelt med Barclick-systemet som gir et varig og eksklusivt resultat, år etter år.

Sortering

Gulvet har varierende ådring med levende utseende og naturlige, livlige farger og fargenyanser. Større ødelagte og sparklede kvister kan forekomme. Små defekter i treverket og i leggingen kan oppstå på børstede overflater.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Bestill gulvprøver 

Kjøp en eller flere gulvprøver slik at du i ro og mak kan bestemme hva som passer best i ditt hjem. Klikk her for å bestille.

Lakk og sliping

Slitelagets tykkelse: 3,2 mm.
Lakkens slitestyrke: > 3000 omdreininger (Taber-test med fallende sand)
Sliping: Slitelaget kan slipes 2-3 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av fagfolk. Husk at gulvet ikke er gjennomfarget.

RASKE FAKTA

Antall kvm pr pakke 3,18
Antall staver 1
Antall/pakke 7
Bredde 207 mm
Gulvsystem 5Gc
Hardhet (Brinell) 3.7
Lengde 2200 mm
Leverandørens artikkelnummer 650544
Merke Barlinek
Nyanse Lys
Overflatebehandlet Mattlakkert
Treslag Eik
Tykkelse 14 mm

Flere produkter fra samme kategori