Gulvprøve Eik 1-stav Nougat 130mm Barlinek

UTGÅENDE, 180x250mm
Artikkelnummer: 654042
Vekt: 0.27
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
3-5 hverdager
39 90 kr /stk
stk
Gulvprøve Eik 1-stav Nougat 130mm Barlinek
Det er vanskelig å velge gulv, og det er viktig at det blir riktig. Bestill en eller flere gulvprøver hjem slik at du får se før du bestemmer deg for hvilket parkettgulv du skal kjøpe. Gulvprøven leveres til ditt nærmeste postkontor.

Parkettgulv i en vakker mørk nougatinspirert farge med en mattlakket flate i eik. Plankgulv gir med sine lange enhetlige bord ett eksklusivt inntrykk, samt tilfører rommet ro og harmoni. Ett mørkt gulv tar fokus fra rommets vegger og kan gi det en følelse av å være mindre, så kombiner gjerne det mørke gulvet med lyse tapeter og se til at du slipper inn mye lys for romsligere følelse.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten enten det er elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Raskere og enklere med 5GS

5GS er låsesystem for klikk-gulv fra svenske Välinge. Det gjør at gulvleggingen går 25% raskere uten at det kreves spesialverktøy.

Lakk og sliping

Slitasjelagets tykkelse: 2,5 mm.
Sliping: Slitasjelaget kan slipes 1-2 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av en fagmann. Husk på at gulvet ikke er gjennomfarget.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 654042
Overflatebehandlet Mattlakkert
Varemerke Barlinek