Gulvprøve Eik 1-stav Vintage 130mm Barlinek

13x25cm
Artikkelnummer: 654085
Vekt: 0.28
Bestill ett gulvprøve før du kjøper ditt nye parkettgulv slik at du i ro og mak kan bestemme hva som passer best i ditt hjem.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
3-5 hverdager
29 95 kr /stk
stk
Gulvprøve Eik 1-stav Vintage 130mm Barlinek
Bestill ett gulvprøve før du kjøper ditt nye parkettgulv slik at du i ro og mak kan bestemme hva som passer best i ditt hjem.

Lamellparkett i eik som gir både soverom og stue en rustikk følelse.

Sortering

Gulvet har en variert korning som gir et levende utseende med naturlige og livlige farger og fargenyanser. Et gulv med en svært god rustikk følelse og variert uttrykk. Gulvet har et levende utseende med eikens naturlige og livlige farger og fargenyanser. Varierende naturlige treegenskaper, samt sparklede sprekker og større kvister. Små brister i tre samt i legg er mulig på børstede flater.

Klikk her for å gå til gulvet.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, elektrisk som vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Raskere og enklere med 5GS

5GS er et låsesystem for klikk-gulv fra svenske Välinge. Det gjør at gulvet kan legges opptil 25% raskere og uten behov for spesialverktøy.

Vedlikehold

Oljede gulv krever vedlikehold for å beholde sin finish. Gulvsåpe brukes for rengjøring av gulvets overflate, og metter også treets porer som forhindrer at smuss og væsker trenger inn i treet. Gulvsåpe kan brukes 1-2 ganger pr uke. Trerens brukes for grunnrengjøring før det er tid for en ny omgang med olje eller når du vil friske opp gulvet med en ny matt følelse. Denne prosessen behøver kun gjentas annethvert år, eller når du mener tiden er inne. Desto mer utsatt gulvet er for slitasje og trafikk, desto oftere er det behov for behandling. Et gulv i en stue med normal trafikk og slitasje, trenger olje annethvert år.

Lakk og sliping

Gulvet er bygget opp av flere lag UV-herdet lakk som gjør at parkettgulvet er enkelt å vedlikeholde, samt beskytter mot smuss og riper.
Slitelagets tykkelse: 2,5mm
Lakkens slitestyrke: > 3000 omdreininger
Sliping: Slitelaget kan slipes 1-2 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Arbeidet bør utføres av fagmann.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 654085
Spontet Nei
Varemerke Barlinek