Gulvprøve eik 1-stav rustik Barlinek

180x250mm
Artikkelnummer: 654060
Vekt: 0.34
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
5-10 hverdager
39 90 kr /stk
stk
Gulvprøve eik 1-stav rustik Barlinek
Det er vanskelig å velge gulv, og det er viktig at det blir riktig. Bestill en eller flere gulvprøver hjem slik at du får se før du bestemmer deg for hvilket parkettgulv du skal kjøpe. Gulvprøven leveres til ditt nærmeste postkontor.

Varmt og eksklusivt naturoljet parkett gulvet i eik. Gulvet har en lett børstet overflate som sammen med den oljede flaten fremhever den naturlige fargen i hvert eneste gulvbord, samt at den gir en naturlig struktur og kan derfor oppleves litt varmere å gå på. Kantene på hvert bord har også en lett faset kant og forsterker følelsen av ett ekte og massivt tregulv.

Raskere og enklere med 5GS

5GS er et låssystem for klikkgulv fra svenske Välinge. Det gjør at gulvet kan legges opptil 25% raskere uten at det krever noe spesialverktøy.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, elektrisk som vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men gir også lavere oppvarmingskostnader for hele boligen.

Vedlikehold

Oljede gulv krever vedlikehold for å beholde sin finish. Gulvsåpe brukes for rengjøring av gulvets flate, og metter også treets porer som forhindrer at smuss og væsker trenger ned i gulvet. Gulvsåpe kan brukes 1-2 ganger i uken. Trerens brukes for grunnrengjøring før det et tid for en ny omgang med olje, eller fordi du ønsker at gulvet skal få en ny matt flate som frisker opp gulvet. Det er vanligvis nok med en ny runde med olje hvert annet år, eller når du synes det er nødvendig. Desto mer utsatt gulvet er for slitasje og trafikk, desto oftere må behandlingen utføres. Et gulv i en stue med normal trafikk og slitasje, trenger olje kun annethvert år.

Slipelag og sliping

Slipelagets tykkelse: 2,5 mm.
Sliping: Slipelaget kan slipes 1-2 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av en fagmann. Husk på at gulvet ikke er gjennomfarget.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 654060
Varemerke Barlinek
DIY Category Houses & Holiday houses