Gulvprøve Eik 3-stav Mattlakket 10mm Barlinek

180x250mm
Artikkelnummer: 654055
Vekt: 0.31
Bestill en eller flere gulvprøver hjem slik at du får se før du bestemmer deg for hvilket parkettgulv du skal kjøpe.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
3-5 hverdager
29 95 kr /stk
stk
Gulvprøve Eik 3-stav Mattlakket 10mm Barlinek
Det er vanskelig å velge gulv, og det er viktig at det blir riktig. Bestill en eller flere gulvprøver hjem slik at du får se før du bestemmer deg for hvilket parkettgulv du skal kjøpe. Gulvprøven leveres til ditt nærmeste postkontor.

Klassisk eikeparkett i en varm og behagelig fargetone. Eik er det perfekte gulvmaterialet takket være sin struktur og harde overflate. Eik og ask er de mest slitesterke treslagene og blir med en lakkert overflate skånet fra hverdagens slitasje. Gulvet er et 3-stavsgulv hvor hvert bord har tre staver i bredden. Overflaten på slipelaget er 2,5 mm og gulvet kan derfor kun slipes om en til to ganger. Monteringen er så enkel å utføre at selv den glade amatør kan gjøre jobben selv. Ta en titt på våre instruksjonsfilmer for å oppnå aller best resultat.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk og vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Lalk og sliping

Slipelagets tykkelse: 2,5 mm.
Lakkens slitestyrke: > 3000 omdreininger (Tabertest med fallende sand)
Sliping: Slipelaget kan slipes 1-2 ganger avhengig av slitasje og mulige skader på gulvet. Slipingen bør utføres av fagmann. Husk på at gulvet ikke er gjennomfarget.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 654055
Spontet Nei
Overflatebehandlet Mattlakkert
Varemerke Barlinek