Gulvprøve Eik 3-stav Bianco 14mm Barlinek

180x250mm
Artikkelnummer: 654044
Vekt: 0.44
Bestill en eller flere gulvprøver hjem slik at du får se før du bestemmer deg for hvilket parkettgulv du skal kjøpe.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
3-5 hverdager
29 95 kr /stk
stk
Gulvprøve Eik 3-stav Bianco 14mm Barlinek
Det er vanskelig å velge gulv, og det er viktig at det blir riktig. Bestill en eller flere gulvprøver hjem slik at du får se før du bestemmer deg for hvilket parkettgulv du skal kjøpe. Gulvprøven leveres til ditt nærmeste postkontor.

Parkettgulv i det harde treslaget eik med en matt lys lakket flate. Gulvet har tre staver på hver planke som gjør at det ser mer levende ut. Lyse gulv gir en følelse av et større rom og passer med de fleste stil- og fargevalg på tapeter og møbler. Har du et mindre rom som et kleskott kan du få det til å se lysere og større ut ved å velge dette gulvet sammen med en lys tapet.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten enten det er elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Raskere og enklere med 5GS

5GS er låsesystem for klikk-gulv fra svenske Välinge. Det gjør at gulvleggingen går 25% raskere uten at det kreves spesialverktøy.

Lakk og sliping

Slitasjelagets tykkelse: 3,2 mm.
Lakkens slitestyrke: > 3000 omdreininger (Tabertest med fallende sand)
Sliping: Slitasjelaget kan slipes 2-3 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av en fagmann. Husk på at gulvet ikke er gjennomfarget.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 654044
Spontet Nei
Overflatebehandlet Mattlakkert
Varemerke Barlinek