Gulvprøve Eik 3-stav Azure Window 14mm Barlinek

UTGÅENDE, 180x250mm
Artikkelnummer: 654045
Vekt: 0.44
Bestill en eller flere gulvprøver hjem slik at du får se før du bestemmer deg for hvilket parkettgulv du skal kjøpe.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
3-5 hverdager
29 95 kr /stk
stk
Gulvprøve Eik 3-stav Azure Window 14mm Barlinek
Det er vanskelig å velge gulv, og det er viktig at det blir riktig. Bestill en eller flere gulvprøver hjem slik at du får se før du bestemmer deg for hvilket parkettgulv du skal kjøpe. Gulvprøven leveres til ditt nærmeste postkontor.

Et klassisk mattlakkert parkettgulv i den harde og slitesterke tresorten eik, et gulv som er lett å vedlikeholde. 3-stavs gulv er et enkelt og stilsikkert valg når du skal legge parkettgulv. Den myke lysebrune fargen med varierende farge på stavene, gir rommet liv og harmoni. Dette gulvet har også en matt lakk på overflaten, noe som forsterker den allerede eksklusive følelsen.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, elektrisk som vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men gir også lavere oppvarmingskostnader for hele boligen.

Raskere og enklere med 5GS

5GS er et låssystem for klikkgulv fra svenske Välinge. Det gjør at gulvet kan legges opptil 25% raskere uten at det krever noe spesialverktøy.

Slipelag og sliping

Slipelagets tykkelse: 3,2 mm.
Lakkens slitestyrke: > 3000 omdreininger (Tabertest med fallende sand)
Sliping: Slipelaget kan slipes 2-3 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av en fagmann. Husk på at gulvet ikke er gjennomfarget.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 654045
Spontet Nei
Overflatebehandlet Mattlakkert
Varemerke Barlinek
DIY Category Houses & Holiday houses