Gulvprøve Laminatgulv Dynamic Black Truffle Oak

8x194x200 mm
Artikkelnummer: 656175
Vekt: 0.4
Tilgjengelig Bestillingsvare
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
3-5 hverdager
29 95 kr /stk
stk
Gulvprøve Laminatgulv Dynamic Black Truffle Oak
Dynamic er et naturlig, varmt laminatgulv i mørk eik. Et plankegulv i rustikk stil med en polert og glatt finish som er behagelig å gå på. Bordene med et litt smalere format på 16 cm har fasinger langs alle sidene, noe som forsterker følelsen av et ekte tregulv.

Gulvbordenes mål: 1286 x 160 x 8,0 mm

Bestandighetsklasse
Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. i mindre butikker og restauranter. AC står for Abrasion Class der europeiske produsenter klassifiserer laminatgulv etter bruksområder. Resultatet baseres på gulvets bestandighet, slik som slitasje, slag, flekker og varme.

Raskere gulvlegging med Megaloc
Laminatgulv Grey Basalt er svært enkelt å legge takket være leggesystemet Megaloc. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å legge gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikk-system. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også gir beskyttelse mot fuktgjennomtrengning.

Gulvvarme
Legg gjerne el- eller vannbåren gulvvarme under gulvet for å redusere energikostnadene og varme føttene på vinterstid. Temperaturen skal ikke overstige 27 °C ved elbåren gulvvarme.
Raske fakta
Kvalitet AC4/32
Imitasjon Eik
Varemerke Classen