Bassengpumpe

Bassengpumpe kommer man ikke utenom om man skal ha seg et svømmebasseng. Vi opplever at man mener litt forskjellig når man spør etter bassengpumpe, og her kommer derfor en liten redegjørelse på hva vi kan tilby deg.

Bassengpumpe for sirkulasjon

Det finnes mange typer bassengpumper. Noen bassengpumper er tilkoblet et filter som renser vannet og kalles derfor ofte for filterpumper. Slike pumper har en motor som suger opp vannet og sender det videre gjennom systemet, og på denne måten sørger for sirkulasjon av vannet i bassenget. Derfor kalles slike bassengpumper også for sirkulasjonspumper. Hvis du spør etter en bassengpumpe, så vil de aller fleste tenke på en slik filter- og sirkulasjonspumpe.

Varmepumpe til basseng

En varmepumpe til bassenget er sannsynligvis det viktigste tilbehøret du kan velge. I landet vårt er det relativt sjelden at solen kan varme opp bassengvannet til noe særlig mer enn 22 grader på sommeren, og hvis du er en av dem som ønsker varmere badevann enn dette, så er en varmepumpe det du skal kjøpe. En varmepumpe er en energieffektiv måte å varme opp vannet på, og de aller fleste velger å ha en badetemperatur på 26-30 grader.

9 Produkter

9 Produkter