Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Vareinformasjon

Smaragdthuja 50-70 cm
Tuja er et hurtig- og tettvoksende, eviggrønt bartre med en buskete voksemåte. Den sylinderformede tujaen er en svært populær busk som er ideell å plante som hekk eller å ha som frittstående busker eller i større grupper.

Tujaen kan plantes utendørs både i direkte sollys og i halvskygge. Jorden bør holdes fuktig og bare gjødsles sparsomt. Tujaen tåler beskjæring, men vi anbefaler å la den vokse og slå rot i fred, så kan den toppklippes etterpå. Den fullvoksne tujaen blir 4–6 meter høy. Avhengig av hvor tett du vil ha hekken, trenger du 3–4 planter per meter hekk. En velholdt tuja er flerårig og tåler vinteren. Før vinteren bør tujaen likevel, på samme måte som potte- og kasseplanter, helst beskyttes med lettere overdekking.

Om vinteren kan tujaen få en brunaktig farge. Dette er typisk for denne sorten, men den får tilbake sin fine grønnfarge når våren/sommeren nærmer seg.

Våre tujaer er dyrket på store åpne områder/åkrer i en temperatur som de trives i, noe som generelt er 0–15 grader celsius.

Spesifikasjoner

Anbefalt temperatur: 0–15 grader celsius
Plassering: Utendørs
Vanning: Hold jorden fuktig med regelmessig vanning