Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Solseil

Solseil fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Hos oss finner du solseil som beskytter deg mot den sterke solen om sommeren. Vi fører kjente velkjente kvalitetsmerker. I tillegg kan du selvsagt kjøpe både strekkfisk og bolter til monteringen.

Kjøp solseilet du trenger på Byggmax
Uansett hvilket merke du velger for dine nye solseil, er vi sikre på at du klarer å sette det opp selv. Monteringen er så enkel at den kommer garantert til å gå som en lek. Du kan kjøpe både ringbolt i rustfritt stål og strekkfisk sammen med solseilet, slik at alt er klar til montering når du kommer hjem. Finn stedet på terrassen eller i hagen der du sitter oftest, og sett opp solseilet med en gang. Dette gjør at du får skygge i hagen din, og dermed kan du lese avisen i fred midt på dagen når solen steiker som verst.

Monter ditt eget solseil
Solen kan også bli ubehagelig varm i Norge, og det er aldri sunt å tilbringe for mange timer i den. I tillegg kan den være sjenerende hvis du ønsker å sitte ute å jobbe på PC-en. Et solseil fra Byggmax gir deg en mer behagelig opplevelse. Venner og familie kommer garantert til å bli begeistret, og det er også gode muligheter for at du utvider den sosiale kretsen din. Seilet er lett å montere, og du kan velge blant flere farger. Solseilene fra Byggmax fungerer således som en rimelig og fullverdig erstatning for plasttak, samtidig som de beskytter deg mot for mye uønsket sollys.

Lag en skyggefull plass med et vakkert solseil fra Byggmax
Et solseil fra Byggmax beskytter deg mot solen, og gjør at du kan kose deg med avislesing og andre aktiviteter midt på dagen. Solseilet kan enkelt rengjøres med hageslangen.

Undergruppe
Sorter etter:

Pallepant
 
Pallepant betyr at du får igjen pallekostnaden når du leverer pallen tilbake til Byggmax.

Brytekostnad
 
Brytekostnad er den kostnaden vi tar i ekstra administrasjon når vi må dele en hel pall.