Halvrundt vindu PVC tiltfunksjon Hvit

1080x555, 3-lags, 1-rams, u-verdi:1,1, bunnhengslet med tiltfunksjon
Artikkelnummer: 624047
Vekt: 18
Halvmånevindu som kan åpnes med bue og karm av stålforsterket PVC-materiale for minimalt vedlikehold av vinduer. Vinduet er også utstyrt med 3-lags isolerkassetter med argonfylling. Argon er en edelgass som isolerer bedre enn luft og bidrar til at vinduet har lav U-verdi. Vinduene behøver ikke å males ettersom materialet er gjennomfarget.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
8-10 uker
5258   kr /stk
stk
Halvrundt vindu PVC tiltfunksjon Hvit
Halvmånevindu som kan åpnes med bue og karm av stålforsterket PVC-materiale for minimalt vedlikehold av vinduer. Vinduet er også utstyrt med 3-lags isolerkassetter med argonfylling. Argon er en edelgass som isolerer bedre enn luft og bidrar til at vinduet har lav U-verdi. Vinduene behøver ikke å males ettersom materialet er gjennomfarget. Lydreduksjon; isolerkassett: 33dB, hele konstruksjonen: 35dB.

U-verdi (Energiverdi)

U-verdien gir en verdi på hvor godt et vindu eller en dør forhindrer varme i å forsvinne ut av bygningen. Jo lavere U-verdi, desto bedre isolerer vinduet eller døren.

En lav U-verdi innebærer mindre energi-tap. Et godt vindu skal ikke ha en U-verdi over 1,4 W/m2K. En altfor lav U-verdi, under 0,8, øker risikoen for kondens på vinduets utside ved visse værforhold.

U-verdien finner man ved å måle hvor mye varme som passerer en kvadratmeter av bygningsmaterialet når temperaturforskjellen mellom ute og inne er 1 grad Celsius. Enheten er W/m2K (watt per kvadratmeter Kelvin).

Vinduets mål

Legg merke til at vi har skrevet vinduets reelle mål og ikke modulmål. Hullet som skjæres ut for vinduet må derfor være 1,5 cm større enn selve vinduet slik at karmen kan dyttes og justeres under montering.

Karmdybde: 70 mm

Bestillingsvare

Dette produktet lages spesielt for deg etter dine ønsker, og dermed gjelder ikke angreretten.

Garanti

5 års garanti!
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 624047
Antall fag 1-Fag
Antall glass 3
U-verdi 1.1
Vindustype Rundt vindu
DIY Category Houses & Holiday houses