Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Vareinformasjon

Dekorstein Hjørne Grenada Frost
Dekorstein Grenada Frost fra Stegu av lettbetong gir deg raskt en elegant, innendørs eller utendørs «steinvegg». Dekorsteinen skaper en vegg av meget naturtro brutt naturstein i varm lysegrå tone med innslag av beige.
Dekorsteinen skaper et rustikt og koselig hjemmemiljø eller et elegant eksteriør. Montering og bearbeiding er enkelt med håndverktøy som håndsag eller baufil. Dekorstein legges, akkurat som flis, best på et dødt underlag som betong, lettbetong, tegl, murblokk, lettklinkerblokk eller gipsplate. Dekorsteinen limes på underlaget med ferdigblandet fiks. Sugende underlag forbehandles med primer. Vi anbefaler ferdigblandet fiks som også muliggjør montering av dekorstein på treplater, slik som OSB-plater.

Montering

Underlaget skal være rent og tørt. Fest en rett list på veggen på høyde med den andre raden nedenfra. Bruk et vater for å se om listen sitter vannrett.
Legg dekorstein langs listen. Påfør fiks på underlaget. Dra med en fixkam for å få passende mengde fiks. Trykk platen på plass. Fjern deretter overflødig fiks. Fortsett med neste rad dekorstein. Fjern listen og legg til slutt den nederste raden med stein. La veggen tørke i to døgn. Dekorstein skal ikke fuges.

Husk

Åpne flere pakker og plukk fra de ulike pakkene etterhvert for å få fargene jevnt blandet. Husk at fiks tar litt plass. Dekorsteinen er 22-38 mm tykk, men regn med at den ferdige platen med fiks blir 40-43 mm tykk.

Fakta

Høyde: 117 mm
Bredde: 550 mm
Tykkelse: 22-38 mm
Utførelse: lettbetong
Fuge: monteres med fuge
Antall pr. pakke: 5 stk.
En pakke rekker til: 0,58 m
Vekt: 11,55 kg/pk

RASKE FAKTA

Bruksområde Innendørs/Utendørs
Click N Collect Ja
Farge Hvit, Grå
Leverandørens artikkelnummer ST-NR-GRE-002-1
Merke Stegu

Flere produkter fra samme kategori