Tapet Majestic Beige

Vinyltapet, Non-woven bakside, 10,5x0,53m
Artikkelnummer: 663339
Vekt: 1.2
Tapet med blomstermønster i lyse nyanser
Velg butikk for å se lagerstatus
Ikke tilgjengelig online
Sendes innen
5-10 hverdager
395 00 kr /stk
stk
= 1,00 stk
Tapet Majestic Beige
Tapet med blomstermønster i lyse nyanser. Passer godt til kontrastveggen, men er også flott på vegger i alle rom. Mønsteret har en håndmalt følelse og gir hjemmet et herlig innslag av natur og planteriket.
Tapeten er non-woven.

Om materialet

Non-woven-tapet er produsert av cellulose og polyesterfiber, noe som gir en litt tykkere tapet. Trykket på non-woven er vannbasert, noe som bidrar til en mer miljøvennlig tapet. Bruk av non-woven-tapet innebærer minimalt med forarbeid på grunn av tykkelsen. Du kan for eksempel ofte tapetsere direkte over en mønstret vegg med godt resultat. Non-woven-tapet er slitesterkt, noe som er en fordel ved selve påføringen, men også ved rengjøring av den tapetserte veggen. Når du skal lage din egen non-woven-tapet påføres limet på veggen, ikke på selve tapeten. Vi anbefaler bruk av non-woven-lim.

Tekniske data

Type tapet: Non-woven, vinyl
Lim: Non woven-lim

Før tapetsering

For en takhøyde på 2,4 m og vegg på 10 m trenger du 5 ruller tapet. Husk å ta hensyn til eventuell mønstertilpassing.
Det er alltid lurt å dobbeltsjekke at dine tapetruller har samme batch-nummer slik at nyansen blir den samme i hele rommet. Batch-nummeret er plassert utenpå tapetrullen, ofte ved etiketten. Batch-nummeret er plassert utenpå tapetrullen, ofte ved etiketten. Fargegjengivelsen av tapeten på bildet kan avvike fra virkeligheten, og se annerledes ut på ulike bildeskjermer.
Raske fakta
Type Blomster
Varemerke Aquamura