Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Produktet du forsøkte å finne er ikke lenger i vårt sortiment.

Nedenfor presenteres flere produkter i samme kategori som det du søkte

Tapet

Tapet fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Sett et personlig preg på stua, soverommet og gangen med tapet fra Byggmax. Du kan velge mellom klassiske og tradisjonelle design, eller noe mer moderne og trendy.

Alle klarer å tapetsere
Trenger veggene i stua en ny oppfriskning? Det å tapetsere er ofte en enklere og raskere løsning enn å male. Alle kan klare å tapetsere, det er ikke så vanskelig som mange tror. Før tapeten festes på veggen er det viktig at du sparkler veggen for at den skal bli glatt og fin. For å unngå å se sparkelskjøter bør du også grunne veggen i samme farge som tapeten. Deretter er det bare å gyve løs på selve tapetseringen. Ofte er det å velge hva slags tapet man skal gå for det vanskeligste med hele prosjektet. Skal man gå for en klassisk stil? Glanset eller uglanset? Sjekk ut det store utvalget på Byggmax og finn det som passer best.

Miljøvennlig kvalitetstapet av slitesterkt materiale
Kjøper du tapet fra Byggmax kan du være sikker på at den er av høyeste kvalitet. Tapetene er slitesterke, noe som er en stor fordel spesielt under påføringen. I tillegg er tapeter med vannbaserte trykk svært miljøvennlige. For å kunne påføre tapeten har vi alt utstyret som du behøver for et vellykket tapetseringsprosjekt – sparkel, tapetkniver og tapetbørster. Alt du trenger på én plass med andre ord. Etter at tapeten er påført, kan det hende du ser at interiøret også trenger en oppdatering. Kanskje må belysningen endres for å passe inn med de nye fargene på veggen? Fortvil ikke, vi har også peiling på belysning. Med et utvalg på flere hundre forskjellige lamper vil du finne det som passer best.

Sett personlig preg på hjemmet med stilig tapet fra Byggmax
Velg tapet fra Byggmax og bli godt fornøyd. Vi har mange forskjellige typer av høy kvalitet til gunstige priser. Alle kan tapetsere, spør oss gjerne om tips.

Undergruppe
Filter (0 aktive filter)
Farge
Materialer
Lengde (m)
Type
Pris
Type produkt
Sorter etter:
Tilgjengelighet:

Pallepant
 
Pallepant betyr at du får igjen pallekostnaden når du leverer pallen tilbake til Byggmax.

Brytekostnad
 
Brytekostnad er den kostnaden vi tar i ekstra administrasjon når vi må dele en hel pall.