Johans Byggmax reise

JohanQuistJohanQuist

Med nysgjerrighet og viljen til å utvikle seg kommer du langt i Byggmax. Bare spør Johan Quist. På fem år har han gått fra å jobbe som avroper til å bli kommersiell sjef. 

– Det beste med å jobbe i Byggmax, er at det hele tiden skjer nye ting. Alt fra nye satsinger til nyanskaffelser i konsernet, forteller Johan. 

Etter noen år i leketøysbransjen og en innkjøpsutdannelse i Stockholm havnet Johan på Byggmax’ hovedkontor. Han har rukket å jobbe i nesten hver eneste avdeling i selskapet og har dermed full oversikt over det meste. 

– Jeg har alltid vært svært nysgjerrig og har villet prøve meg på nye oppgaver, og da er Byggmax et godt selskap som slipper folk frem og lar dem prøve ut nye roller. 

I den nye rollen som kommersiell sjef er aldri to dager like. 

– Det er veldig variert, og det er en av de tingene jeg liker best med jobben. Den ene dagen analyserer jeg butikksalg og møter leverandører, andre dager har jeg møter med andre avdelinger eller planlegger neste aktivitet i butikken. 

Byggmax’ verdier er stadig til stede, både i butikkarbeidet og på hovedkontoret. 

– At vi er et verdistyrt selskap skaper en trygghet. Det gjør det også enklere når man fatter beslutninger. Hvis verdiene våre ligger til grunn for en beslutning jeg har tatt, så har jeg nesten alltid tatt den riktige beslutningen. Byggmax har en sterk kultur, og både selskapet og medarbeiderne er unge, og det skaper en hyggelig og dynamisk arbeidsplass. 

Ønsker du også å gjøre karriere i Byggmax? Sjekk ut de ledige stillingene her

  

Navn:  Johan Quist 
Tittel:  Head of E-com 
Familie:  Samboer og en katt 
Bor:  Saltsjökvarn 
På fritiden:  Er med venner, eller tilbringer mange timer på å lage mat. 
Karrieren i korthet:  Har gjort det meste, fra pizzabaker, asfaltlegger, butikksjef til kommersiell sjef. 
Beste reiseminne:  Roadtrip i USA med tre venner – 800 mil på 4 uker.  
På TV:  House of Cards eller en annen fantastisk serie 
På øret:  Foo Fighters 
Har jeg alltid i lommen:  Mobilen og en boks snus.