Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Skapdører kjøkken

Skapdører kjøkken fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Det er enkelt å fornye kjøkkenet uten å bytte alt inventar. Bestill nye skapdører til et eller flere skap. Her finner du skapdør i både matt og høyglans hvit samt eik.

Nytt kjøkken med nye skapdører
Det er ikke alltid at man trenger å bytte ut hele kjøkkeninnredningen for å fornye kjøkkenet. Noen enkle endringer er mange ganger det eneste man trenger. Å bytte skapdører kjøkken er en utmerket løsning for dette. Her hos oss finner du akkurat de skapdørene du trenger og i flere varianter. Høyglans hvit vil gi kjøkkenet et hypermoderne utseende. Matt hvit gir et mer klassisk inntrykk, mens skapdører i eik gir eleganse. Monteringen gjør du selv og den vil gå som en lek. Følg monteringsanvisningen som alltid er inkludert for alle våre produkter. Ønsker du skapdører som kan låses? Ta en titt på vårt utvalg av magnetlås.

Byggmax hjelper deg
Vedlikehold av kjøkkeninventar er viktig for at det skal holde lenge. På et kjøkken får man en del damp og stekeos i luften. Dette setter seg på skapdører og skuffefronter. Derfor bør du vaske av kjøkkendører med jevne mellomrom med en fiberklut og vann. På vanskelige flekker kan du bruke et mildt vaskemiddel. I tillegg til å hjelpe deg med skapdører kjøkken kan vi hjelpe deg med andre små prosjekter. Kanskje vil du også ha nye dørhåndtak til kjøkkendøren eller en helt ny kjøkkendør? Uansett hva du trenger er vi behjelpelig med råd og veiledning. Samtidig gir vi deg produkter som holder i år etter år.

Det er enkelt å skape forandring med skapdører kjøkken fra Byggmax
Vi er opptatt av at du skal få gode produkter til gunstige priser. Monter skapdører kjøkken og annet med hjelp fra oss.

Undergruppe
Filter (0 aktive filter)
Pris
Merke
Type produkt
Sorter etter:
Tilgjengelighet:

Pallepant
 
Pallepant betyr at du får igjen pallekostnaden når du leverer pallen tilbake til Byggmax.

Brytekostnad
 
Brytekostnad er den kostnaden vi tar i ekstra administrasjon når vi må dele en hel pall.