Kjøkkenplater mosaikk Svart

Sort, høyglans, 30x30mm, UTGÅENDE
Artikkelnummer: 10321
Vekt: 7
Mosaikk i svart høyglans som gir kjøkkenet et tøft og frisk inntrykk. Passer i både tørre og våte rom. Finnes også i hvit.
Velg butikk for å se lagerstatus
Tilgjengelig online
Sendes innen
2-5 hverdager
Fra
399 00 kr /stk
stk
= 1,00 m2
Kjøkkenplater mosaikk Svart
Mosaikk i hvit høyglans som gir kjøkkenet et riktig friskt inntrykk. Panelet finnes også i svart.

Generell informasjon

Dette er plater av High Density Fibreboard, med en spesial utviklet HDF-kjerne som har ekstremt lavt fuktopptak (<6 % svelling på 24 timer). Platene består av trefibre som er varmpresset etter tilsetning av lim. Materialet er lett å arbeide med, og bidrar til et miljøvennlig inneklima. Overflaten er et høytrykkslaminat med et dobbelt toppsjikt med grunnfarge og toppfarge, som er meget jevn, sterk og motstandsdyktig.

Platene er tilpasset standardveggen mellom benk og overskap, og monteres på eksisterende vegg eller direkte på stenderverk. De beskytter mot søl, flekker og varme, og er meget lette å rengjøre sammenlignet med tradisjonelle fliser. De er produsert for nordiske forhold og det er viktig å undersøke / måle luftfuktighet i rommet. Luftfuktigheten bør være mer enn 30 % ved montering. For lav eller for høy luftfuktighet kan over tid føre til krymping eller svelling av platene.

Størrelse 3x3 cm.