Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart


Support og retur

Support og retur

Gjenkjøp av butikkvarer

I våre butikker gjelder åpent kjøp i 30 dager mot fremvisning av kvitteringen. Virke og lister byttes/returneres ikke. For at du skal kunne returnere varen kreves det at varen skal være i salgbar stand og at emballasjen er hel. Varen skal være komplett.

Vennligst vær oppmerksom på at retur av nettbutikkvarer ikke kan skje i butikk. Ved returer av nettbutikkvarer, kontakt Byggmax kundeservice for mer informasjon. Ta vare på kvitteringen for garantivarer. Returer gjøres mot samme betalingsmiddel som kjøpet. For mer informasjon og hjelp, kontakt gjerne vår kundeservice på telefon: 23 966 900 (bare oppkoblingsavgift) eller send e-post: kundeservice@byggmax.no (svar i løpet 48 timer på hverdager)

Gjenkjøp av nettbutikkvarer

Nettbutikkvarer, dvs. slike varer som vi ikke lagerfører i butikk, returneres ved at de sendes direkte til leverandøren, og du dekker selv frakten. Kontakt kundeservice for mer informasjon. Butikkvarer som du har kjøpt i vår nettbutikk kan returneres i butikken. For mer informasjon og hjelp, kontakt gjerne vår kundeservice på telefon: 23 966 900 (bare oppkoblingsavgift) eller send e-post: kundeservice@byggmax.no (svar i løpet 48 timer på hverdager)

Defekt vare og reklamasjon

Kundtjanst2

Har du kjøpt en vare som er defekt? Dokumenter feilen i tekst og bilde, og kontakt kundeservice for videre hjelp med reklamasjonen. Hvis du kan vise at kvaliteten er feilaktig forplikter vi i Byggmax oss til i første rekke bytte ut slikt gods eller i andre rekke å kreditere deg med tilsvarende beløp. Du som kunde er ansvarlig for å returnere den feilaktige varen til Byggmax. Noen andre krav om erstatning enn feil på produktet vil ikke bli etterkommet. For mer informasjon og hjelp med din reklamasjon, kontakt vår kundeservice på telefon: 23 966 900 (bare oppkoblingsavgift) eller send e-post: kundeservice@byggmax.no (svar i løpet 48 timer på hverdager)

Bruksanvisninger og instruksjoner

3dhuset

Leter du etter brukanvisning eller instruksjon på hvordan du bruker de byggevarene du har kjøpt? Vi forsøker å samle anvisninger og instruksjoner i tilknytning til produktinformasjonen. På vår hjemmeside finner du også mange byggebeskrivelser som viser hvordan du bygger.

EE-avfall

WEEE-direktivet

I henhold til WEEE-direktivet skal alle som selger elektriske og elektroniske produkter ta hånd om dem på en god og miljøriktig måte. For å tilfredsstille kravet er Byggmax tilknyttet El-retur og alle butikker tar i mot EE-avfall innenfor vårt sortiment. Produktene sender vi videre til gjenvinning og sparer dermed miljøet. Gjelder kun fra privat husholdning.