Laminatgulv Eik 1-stav Jubileum 7mm

7 mm, AC3/31, 2,390m2/pkt
Artikkelnummer: 13651
Vekt: 14.39
Eik Jubileum er et flott laminatgulv i bordformat i den tradisjonelle tresorten eik.
Velg butikk for å se lagerstatus
Sendes innen
2-5 hverdager
Klikk & hent
Fra
89 95 kr /m2
stk
Laminatgulv Eik 1-stav Jubileum 7mm
Et flott laminatgulv i den tradisjonelle tresorten eik gir et varmt uttrykk i hjemmet. Gulvet i bordformat gir rommet en mer enhetlig og eksklusiv følelse. Den lave byggehøyden gjør det spesielt godt egnet ved renovering, og hvis underlaget er jevnt kan gulvet ofte legges på opprinnelig gulv uten større korrigeringer av dører.

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. i mindre butikker og restauranter. AC står for Abrasion Class der europeiske produsenter klassifiserer laminatgulv etter bruksområder. Resultatet baseres på gulvets bestandighet, slik som slitasje, slag, flekker og varme.

Rask gulvlegging med klikksystem

Å legge klikkgulv går raskt og er enkelt å gjøre selv. Du legger sammen sporene i gulvbordene og klikker dem enkelt på plass. Gulvet kan legges rett på ditt opprinnelige gulv uten liming. Vi anbefaler å bruke gulvunderlag.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Raske fakta
Antall kvm pr pakke 2.39
Leverandørens artikkelnummer 13651
Varemerke MyFloor