Laminatgulv Eik Anthracite

AC4, 8mm, 2,00m2
Artikkelnummer: 651551
Vekt: 13.94
Eik Anthracite er et vakkert 8 mm tykt laminatgulv i antikk stil som er enkelt å legge. Gulvet er svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til forretningslokaler med middels trafikk.
Tilgjengelig online
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
5-10 hverdager
Klikk & hent
139   kr /m2
stk
Laminatgulv Eik Anthracite
Karamellfarget laminatgulv i imitert eik. Passer like godt til moderne og klassisk interiørstil, og gir miljøet en varm og hjemmekoselig følelse. Gulvet har litt smalere bord på 160 mm og avfasinger rundt kantene.
Gulvbordenes mål: 1286 x 160 x 8,0 mm.

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. butikker og restauranter.

Rask gulvlegging med klikksystem

Å legge klikkgulv går raskt og er enkelt å gjøre selv. Du legger sammen sporene i gulvbordene og klikker dem enkelt på plass. Gulvet kan legges rett på ditt opprinnelige gulv uten liming. Vi anbefaler å bruke gulvunderlag.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Last ned mer informasjon
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 35154
Kvalitetsklasse AC4/32
Gulvsystem Click
Imitasjon Eik
Refleksjonsevne 0.5
Varemerke Classen