Laminatgulv Eik Elegant Premium Planke XL

8mm, AC4/32, klikk, 2,176m2/pkt
Artikkelnummer: 65121
Vekt: 16
Gi rommet en eksklusiv følelse med Eik Elegant XL som er et lyst laminatgulv med AC-klasse 4 i høy kvalitet.
Tilgjengelig online
Leveringskostnad
kommer i tillegg
Sendes innen
10-15 hverdager
346   kr /stk
stk
Laminatgulv Eik Elegant Premium Planke XL
Eik Elegant XL er et lyst stilfullt laminatgulv med fasinger langs sidene. Gulvet i bordformat skaper et enhetlig og eksklusivt uttrykk samtidig som det lyse gulvet gjør at rommet føles større. Gulvet er 8 mm tykt og er svært enkelt å legge med et førsteklasses resultat.

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. butikker og restauranter. AC står for Abrasion Class der europeiske produsenter klassifiserer laminatgulv etter bruksområder. Resultatet baseres på gulvets bestandighet, slik som slitasje, slag, flekker og varme.

Raskere gulvlegging med Megaloc

Laminatgulv Slottseik Trend er svært enkelt å legge takket være leggesystemet Megaloc. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å legge gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikk-system. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også gir beskyttelse mot fuktgjennomtrengning.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Last ned mer informasjon
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 65121
Kvalitetsklasse AC4/32
Nyanse Lys
Gulvsystem Click
Imitasjon Eik
Refleksjonsevne 0.5
Varemerke Classen