Laminatgulv Eik Graphite Vigo 1-stav

UTGÅENDE, AC4, 8mm, klickgolv, 2,0m2/pkt
Artikkelnummer: 651539
Vekt: 16.03
Eik Graphite Vigo 1-stav er et 8 mm tykt laminatgulv som er enkelt å legge. Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. butikker og restauranter.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
5-10 hverdager
139   kr /m2
stk
Laminatgulv Eik Graphite Vigo 1-stav
Lyst og moderne klinkergulv i laminat som imiterer kalksteinen travertin. Bordene har fasede kanter med lysegrå fuge og en struktur som gir en følelse av å gå på et ekte steingulv. Godt egnet i klassiske miljøer og i et moderne interiør.
Gulvbordenes mål: 605 x 282 x 8,0 mm

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. i mindre butikker og restauranter.

Raskere gulvlegging med Megaloc

Gulvet er svært enkelt å legge takket være leggesystemet Megaloc. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å legge gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikk-system. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også gir beskyttelse mot fuktgjennomtrengning.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 30119
Gulvsystem Click
Refleksjonsevne 0.5
Gulv mønster 1-stav
Kvalitet AC4/32
imitation Eik
Varemerke Classen