Laminatgulv Eik Knoxville Cream 2-stav

AC4, 7mm, 2,25m2
Artikkelnummer: 651533
Vekt: 15.7
Eik Knoxville Cream 2-stav er et vakkert og elegant laminatgulv. Gulvet har trestruktur som skaper en naturlig følelse og avfasinger langs bordene. Et laminatgulv som er svært slitesterkt i husets mest trafikkerte rom og som er svært enkelt å legge.
Tilgjengelig online
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
5-6 uker
Klikk & hent
267   kr /m2
stk
Laminatgulv Eik Knoxville Cream 2-stav
Lyst laminatgulv i imitert eik med svale grånyanser og gule tretoner. Godt egnet i klassiske miljøer og i et moderne interiør.

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. butikker og restauranter.

Raskere gulvlegging med Megaloc

Gulvet er svært enkelt å legge takket være leggesystemet Megaloc. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å legge gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikk-system. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også gir beskyttelse mot fuktgjennomtrengning.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Last ned mer informasjon
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 32255
Kvalitetsklasse AC4/32
Gulvsystem Click
Imitasjon Eik
Refleksjonsevne 0.5
Overflatestruktur Struktur
Varemerke Classen
DIY Category Houses & Holiday houses
Product requires a certified installer Nei