Laminatgulv Eik Knoxville Dark 2-stav

AC4, 7mm, 2,25m2
Artikkelnummer: 651531
Vekt: 15.78
Eik Knoxville Dark 2-stav er et 7 mm tykt laminatgulv som er enkelt å legge. Gulvet i rustikk stil med trestruktur skaper en mer naturlig følelse. Avfasinger rundt bordene. Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til forretningslokaler med middels trafikk.
Tilgjengelig online
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
5-10 hverdager
Klikk & hent
119   kr /m2
stk
Laminatgulv Eik Knoxville Dark 2-stav
Askegrått laminatgulv i imitert eik. Gulvet har et rustikt utseende med litt smalere bord på 160 mm. Godt egnet i klassiske, enkle omgivelser og sammen med et levende interiør.

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. butikker og restauranter.

Raskere gulvlegging med Megaloc

Gulvet er svært enkelt å legge takket være leggesystemet Megaloc. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å legge gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikk-system. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også gir beskyttelse mot fuktgjennomtrengning.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Last ned mer informasjon
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 32252
Kvalitetsklasse AC3/31
Gulvsystem Click
Imitasjon Eik
Overflatestruktur Struktur
Varemerke Classen