Laminatgulv Eik Light Vigo 1-stav

AC4, 8mm, 2,0m2
Artikkelnummer: 651540
Vekt: 16.0273522916667
Eik Light Vigo 1-stav er et 8 mm tykt laminatgulv som er enkelt å legge. Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. butikker og restauranter.
Tilgjengelig online
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
3-5 hverdager
Klikk & hent
139   kr /m2
stk
Laminatgulv Eik Light Vigo 1-stav
Klinkergulv i laminat med enestående design. Gulvbordene har en tiltalende farge og strukturert overflate som gjør de behagelige å gå på. Fuger rundt bordene forsterker følelsen av et ekte klinkergulv. Gulvet har et praktisk format som forenkler leggingen. Godt egnet i klassiske miljøer og i et moderne interiør.
Gulvbordenes mål: 605 x 282 x 8,0 mm

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. i mindre butikker og restauranter.

Raskere gulvlegging med Megaloc

Gulvet er svært enkelt å legge takket være leggesystemet Megaloc. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å legge gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikk-system. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også gir beskyttelse mot fuktgjennomtrengning.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Last ned mer informasjon
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 30117
Kvalitetsklasse AC4/32
Gulvsystem Click
Imitasjon Eik
Refleksjonsevne 0.5
Varemerke Classen