Laminatgulv Eik Marone XL

AC4, 8mm, 2,18m2
Artikkelnummer: 651565
Vekt: 10.29
Eik Marone XL 1-stav er et 8 mm tykt laminatgulv med ekstra brede bord som er enkelt å legge. Et gulv med rustikt utseende av høy kvalitet. Avfasinger rundt bordene. Gulvet holder AC-klasse 4.
Tilgjengelig online
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
3-5 hverdager
Klikk & hent
139   kr /m2
stk
Laminatgulv Eik Marone XL
Laminatgulv av høy kvalitet i rustikk, imitert eik. Gulvet har esktra brede bord med avfasinger langs kantene. De ekstra brede bordene gjør at gulvleggingen går raskere og smidigere, noe som kan være en fordel ved legging i større rom.

Gulvbordenes mål: 1286 x 282 x 8,0 mm

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. i mindre butikker og restauranter.

Rask gulvlegging med klikksystem

Å legge klikkgulv går raskt og er enkelt å gjøre selv. Du legger sammen sporene i gulvbordene og klikker dem enkelt på plass. Gulvet kan legges rett på ditt opprinnelige gulv uten liming. Vi anbefaler å bruke gulvunderlag.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Last ned mer informasjon
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 30025
Kvalitetsklasse AC4/32
Gulvsystem Click
Imitasjon Eik
Refleksjonsevne 0.5
Varemerke Classen