Laminatgulv Eik Perigord 1-stav

AC4, 8mm, 2,06m2
Artikkelnummer: 651525
Vekt: 14.83
Eik Perigord er et trendy, slitesterkt laminatgulv i lys eik med matt overflate og trestruktur. Gulvet er slitesterkt, holder AC-klasse 4, og en garantiperiode på 15 år.
Tilgjengelig online
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
5-10 hverdager
Klikk & hent
129   kr /m2
stk
Laminatgulv Eik Perigord 1-stav
Lyst laminatgulv i dempede gråtoner med litt smalere bord på 160 mm. Gulvet er av høy kvalitet og har et rustikt utseende med matt overflate og trestruktur, noe som skaper en mer naturlig følelse. Avfasinger rundt bordene.

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. butikker og restauranter.

Rask gulvlegging med klikksystem

Å legge klikkgulv går raskt og er enkelt å gjøre selv. Du legger sammen sporene i gulvbordene og klikker dem enkelt på plass. Gulvet kan legges rett på ditt opprinnelige gulv uten liming. Vi anbefaler å bruke gulvunderlag.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Bestill gulvprøver 

Kjøp en eller flere gulvprøver slik at du i ro og mak kan bestemme hva som passer best i ditt hjem. Klikk her for å bestille.
Last ned mer informasjon
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 25963
Kvalitetsklasse AC4/32
Gulvsystem Click
Imitasjon Eik
Refleksjonsevne 0.5
Overflatestruktur Struktur
Varemerke Classen