Laminatgulv Lønn Camedo 1-stav

AC3, 7mm, 2,25m2
Artikkelnummer: 651505
Vekt: 13.7284775
Lønn Camedo 1-stav er et vakkert laminatgulv som er enkelt å legge. Gulvbordene har en en unik dekor med flotte nyansevariasjoner som gir rommet liv. Gulvet holder AC-klasse 3, noe som gjør det slitesterkt i sterkt trafikkerte rom, som f.eks. entreer, lekerom og kjøkken.
Velg butikk for å se lagerstatus
Ikke tilgjengelig online
Sendes innen
5-6 uker
119 00 kr /stk
stk
= 2,25 m2
Laminatgulv Lønn Camedo 1-stav
Naturtro laminatgulv i lyst, imitert lønn med myke nyansevariasjoner. Gir en rolig og koselig følelse i dine omgivelser og passer i de fleste rom. Med en tykkelse på 7 mm er laminatgulvet ekstra godt egnet ved renovering.
(Gulvbordenes mål: 1286 x 194 x 7,0 mm, Garanti: 10 år)

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 3, noe som gjør det slitesterkt i sterkt trafikkerte rom, som f.eks. entreer, lekerom og kjøkken.

Rask gulvlegging med klikksystem

Å legge klikkgulv går raskt og er enkelt å gjøre selv. Du legger sammen sporene i gulvbordene og klikker dem enkelt på plass. Gulvet kan legges rett på ditt opprinnelige gulv uten liming. Vi anbefaler å bruke gulvunderlag.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Last ned mer informasjon
Raske fakta
Kvalitetsklasse AC3/31
Gulvsystem Click
Imitasjon Lønn
Refleksjonsevne 0.5
Overflatestruktur Struktur
Varemerke Classen