Laminatgulv Milky Pine Nature 8mm

UTGÅENDE, 8x193x1380, 2,131 m2/pk, AC5/32, klickgolv 5G, MyFloor Lodge
Artikkelnummer: 651721
Vekt: 14.81
Laminat Milky Pine Nature har en tykkelse på 8 mm.
Tilgjengelig online
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
5-10 hverdager
Klikk & hent
159   kr /m2
stk
Laminatgulv Milky Pine Nature 8mm
Laminat Milky Pine Nature har en tykkelse på 8 mm. Gulvet er svært motstandskraftig mot slitasje, lys og flekker. Laminat Milky Pine Nature skaper en myk og subtil lyshet i det moderne hjemmet. Gulvet gir en luksuriøs følelse med sin spesielle overflatefinish og skandinaviske sjarm. Gulvet er laget av naturlige og gjenvinnbare råmaterialer. Gulvet er svært enkelt å legge, og dessuten kan det lett tas opp og legges på nytt et annet sted.

Holdbarhetsklasse

Laminatgulvet har AC-klasse 5, noe som er den høyeste klassifiseringen. Gulvet er usedvanlig slitesterkt og er holdbart nok for rom som for eksempel større kontorer, butikklokaler og klasserom. AC står for Abrasion Class, der europeiske produsenter klassifiserer laminatgulv etter bruksområder. Resultatet baseres på hvor godt gulvet tåler blant annet slitasje, slag, flekker og varme.

Raskere og enklere med 5G Klikk-system

5G er et låsesystem for klikkgulv fra Välinge. Det går raskt å legge klikkgulv, og man kan gjøre det selv uten å måtte bruke spesialverktøy. Du legger sammen sporene i gulvplatene og klikker dem sammen. Gulvet kan legges rett på ditt eksisterende gulv og trenger ikke å limes. Det anbefales å bruke gulvunderlag.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under gulvet, både elektrisk og vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene i hele boligen.
Last ned mer informasjon
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer Nei
Gulv mønster 1-stav
Kvalitet AC5/Klasse 32
imitation Pine
Varemerke MyFloor