Laminatgulv Morning Oak 8mm Pergo

8x190x1200 mm, klikksystem PerfectFold™, AC4/32, vannbestandig, Pergo Perstorp
ART.NR: 651849
Laminatgulv Morning Oak 8 mm er et lysegrått og elegant laminatgulv som skaper et romantisk og rolig preg.
Vis mer
stk
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Laminatgulv Morning Oak 8mm Pergo

Laminatgulv Morning Oak 8 mm er et lysegrått og elegant laminatgulv som skaper et romantisk og rolig preg. Morgeneik i skandinavisk stil. Det er umulig å skille gulvet fra ekte tre, og det er også svært fuktbestandig. Behandlingen gjør at sprekker og kvister kan tre frem med slitte detaljer. Dette gulvet er perfekt for alle hjem!

Med sitt opphav i den svenske bedriften Perstorp AB er Pergo i dag over hele verden nærmest synonymt med slitesterke laminatgulv av høy kvalitet. I tillegg til å ha oppfunnet det moderne laminatgulvet sitter man også på en rekke patenterte innovasjoner, slik som TitanX, overflatelaget som gjør det praktisk talt umulig å slite ut et Pergo-gulv samt PerfectFold, en leggeteknikk som drastisk reduserer leggetiden.

Etter i nesten et halvt århundre å ha oppfunnet og utviklet kunstformen rundt laminatgulv bega Pergo for et par år tilbake seg også inn på markedene for tre- og vinylgulv, der man raskt gjorde seg til et respektert og etablert navn. Alt i alt tilbyr Pergo gulv som alle motstår hverdagens slitasje og utfordringer, men som også står imot tidens tann.
Vis mer
Leverandørens artikkelnummer L0352-03364
Varemerke Pergo
Last ned mer informasjon