Laminatgulv Premium Fresh Planke

8mm, AC4/32, klikk, 2,058m2/pkt
Artikkelnummer: 65111
Vekt: 15.3
Lyst og slitesterkt laminatgulv i Shabby Chick-stil som gir et inntrykk av naturlige gulvbord.
Tilgjengelig online
Leveringskostnad
kommer i tillegg
Sendes innen
10-15 hverdager
327   kr /stk
stk
Laminatgulv Premium Fresh Planke
Lyst, dekorativt og slitesterkt laminatgulv i en trendy Shabby Chick-stil. Gulvet er egnet for deg som vil skape en landlig følelse i hjemmet. Laminatgulv Fresh Premium er et gulv av høy kvalitet med en matt trestruktur som skaper en naturlig følelse. Laminatgulvet har litt smalere bord på 160 mm med avfasinger rundt bordene som gjør at de ligner på naturlige gulvbord.

Gulvbordenes mål: 1286 x 160 x 8,0 mm

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. i mindre butikker og restauranter. AC står for Abrasion Class der europeiske produsenter klassifiserer laminatgulv etter bruksområder. Resultatet baseres på gulvets bestandighet, slik som slitasje, slag, flekker og varme.

Raskere gulvlegging med Megaloc

Laminatgulv Fresh Premium er svært enkelt å legge takket være leggesystemet Megaloc. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å legge gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikk-system. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også gir beskyttelse mot fuktgjennomtrengning.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Last ned mer informasjon
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 65111
Kvalitetsklasse AC4/32
Nyanse Lys
Gulvsystem Click
Refleksjonsevne 0.5
Varemerke Classen
DIY Category Houses & Holiday houses