Laminatgulv Eik Premium 1-stav Elegant 8mm

8mm, AC4/32, klikk, 2,058m2/pkt (25965)
Artikkelnummer: 13798
Vekt: 14.08
Elegant Premium, et vakkert laminatgulv av topp kvalitet. Laminatgulvet i smalere bordformat har fasede kanter som gir rommet dybde og forsterker følelsen av et ekte tregulv i lys eik.
Velg butikk for å se lagerstatus
Sendes innen
2-5 hverdager
Klikk & hent
Fra
129   kr /m2
stk
Laminatgulv Eik Premium 1-stav Elegant 8mm
Eik Elegant Premium er et klassisk laminatgulv av høy kvalitet i lys eik. Gulvet med litt smalere gulvbord i bordformat gir rommet dybde og et naturtro inntrykk. Følelsen av tregulv forsterkes ytterligere med avfasinger langs kantene, og overflaten har en matt og behagelig struktur.

Gulvbordenes mål: 1286 x 160 x 8,0 mm

Bestandighetsklasse

Elegant premium er et gulv av topp kvalitet. Laminatgulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. i mindre butikker og restauranter. AC står for Abrasion Class der europeiske produsenter klassifiserer laminatgulv etter bruksområder. Resultatet baseres på gulvets bestandighet, slik som slitasje, slag, flekker og varme.

Raskere gulvlegging med Megaloc

Laminatgulvet er svært enkelt å legge takket være leggesystemet Megaloc. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å legge gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikk-system. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også gir beskyttelse mot fuktgjennomtrengning.

Gulvvarme

Du kan legge gulvvarme under laminatgulvet, dette gjelder både elektrisk og vannbåren gulvvarme. Gulvvarme varmer ikke bare opp kalde føtter, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene i boligen din. Temperaturen skal ikke overstige 27 °C ved elbåren gulvvarme.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 13798
Varemerke Classen