Laminatgulv Eik 2-stav Trend 8mm

8mm, hvitlakkert AC4/32, klikk, 2,00m2/pkt (27017)
Artikkelnummer: 13778
Vekt: 13.67
Flott og rimelig laminatgulv i hvitlasert eik. Gulvet er 8 mm tykt og slitesterkt. Takket være leggesystemet Megaloc er det svært enkelt å legge.
Velg butikk for å se lagerstatus
Sendes innen
2-5 hverdager
Klikk & hent
Fra
99 95 kr /m2
stk
Laminatgulv Eik 2-stav Trend 8mm
Eik trend 2-stav er et rimelig laminatgulv i hvitlasert eik som gir et lyst og varmt inntrykk. Gulvet er 8 mm tykt og svært enkelt å legge, uten lim, takket være Megaloc. Gulvet er enkelt å holde rent, og et lyst gulv gjør at rommet virker større.

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. i mindre butikker og restauranter. AC står for Abrasion Class der europeiske produsenter klassifiserer laminatgulv etter bruksområder. Resultatet baseres på gulvets bestandighet, slik som slitasje, slag, flekker og varme.

Raskere gulvlegging med Megaloc

Laminatgulv Eik Old Light er svært enkelt å legge takket være leggesystemet Megaloc. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å legge gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikk-system. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også gir beskyttelse mot fuktgjennomtrengning.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Raske fakta
Antall kvm pr pakke 2.00
Leverandørens artikkelnummer 13778
Varemerke Classen