Møneventilator Vilpe

Til papptak, 590x30x325mm
Artikkelnummer: 639101
Vekt: 0.76
Vilpe møneventilator er beregnet for møneventilasjon på papptak, både for småhus og større bygninger med bratte tak (over 14º) belagt med takshingel eller annen takpapp. Møneventilatoren monteres enkelt med smekklåskonstruksjon langs hele mønets lengde.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
3-6 hverdager
245   kr /stk
stk
Møneventilator Vilpe
Vilpe møneventilator er beregnet for møneventilasjon på papptak, både for småhus og større bygninger med bratte tak (over 14º) belagt med takshingel eller annen takpapp. Møneventilatoren monteres enkelt med smekklåskonstruksjon langs hele mønets lengde. Den hindrer at vann og snø trenger inn samtidig som mønet får ventilasjon, og dette forlenger takkonstruksjonens levetid.

Ventilering av takkonstruksjonen er svært viktig for å hindre at det danner seg kondens. Over tid forårsaker kondensvann at det danner seg mugg og tilvekst av skadelige mikrober i takkonstruksjonen. Møneventilator VILPE® Airidge Felt transporterer ut luften som kommer inn ved takfoten, slik at hele takkonstruksjonen ventileres. Når man monterer er det viktig å kontrollere at det ikke finnes hinder som blokkerer luftstrømmen, for luften skal kunne sirkulere uhindret i hele konstruksjonen.

Dimensjoner: 580 x 325 x 30 mm
Innhold: Airidge-profiler, transportemballasje rundt 12 stk. profiler
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 298003
Varemerke Vilpe