Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart
Vis alle varianter

Vareinformasjon

Platemaling V
Midun Blikkmaling V er en vannbasert, halvmatt akrylatmaling for maling av blikktak, takrenner, nedløpsrør, vindusbeslag, plastbehandlet plate og galvanisert blikk utendørs.
Malingen inngår i systemmaling sammen med Midun Jern- og Metallgrunn.

Smarte malertipsForberedelser
Begynn alltid med å lese igjennom bruksanvisningen på malingsboksen, og husk på å være grundig helt fra starten. Godt verktøy og et godt forarbeid legger grunnlaget for et vellykket maleresultat.
Lufttemperatur og overflatetemperatur er også viktig for et godt resultat. Nedre temperaturgrense for Jern- og Metallmaling er 8 grader.
Begynn med å stålbørste eller slipe bort gammel løstsittende maling. Vask bort eventuelle oljeflekker med løsningsmiddel. Grunne deretter der det behøves med Midun Jern- og Metallgrunn.
Flatene skal være hele, tørre og rene før du maler. For best resultat anbefaler vi en pensel eller rull av helsyntetisk materiale.

Maling


Mal to ganger til full dekning. Dette er spesielt viktig på skarpe hjørner og kanter.
Husk på at det ikke skal males i direkte sollys eller på solvarme flater. Mal heller ikke når det er fare for regn i løpet av det nærmeste døgnet eller dugg i løpet av 3-5 timer etter at du er ferdig med å male.

Etter malingen

Tørk av pensler og verktøy grundig før rengjøring med vann. Lukk boksen etter bruk.

Ta hensyn til naturen vår

Ikke tøm ut maling i avløpet. Grunnen er at dette kompliserer renseprosessen i renseanlegget. Lever inn maling som er blitt til overs, tomme bokser og løsningsmiddel til miljøstasjonen/gjenvinningen i kommunen hvor du bor.
Lykke til med malejobben din!

LAST NED MER INFORMASJON

RASKE FAKTA

Bruksområde Metall
Farge Hvit
Fargekode S 0500-N
Forbruk 4-8 kvm / liter
Leverandørens artikkelnummer 198030
Merke Midun
Type Akrylmaling
Volum 1 l