MONTERINGSSETT SR100

Adapter som letter installasjonen av håndmonterbare skrusstolpe
ART.NR: 236102
U-brakett for horisontal festing av dragere eller lignende på toppen av jordskruen. Braketten monteres med bolt gjennom hull i jordskruen.
Vis mer
Fra
stk
Lager i butikk Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

MONTERINGSSETT SR100

U-brakett for horisontal festing av dragere eller lignende på toppen av jordskruen. Braketten monteres med bolt gjennom hull i jordskruen.

Jordskruen er et system for å bygge fundament

Jordskruen brukes med fordel til rask og solid fundamentering for alle typer lette bygninger. Den krever ikke maskingraving eller isolasjon av bakken, og den monteres for hånd. Som navnet antyder, er jordskruen en skrue som skrus ned i bakken. Jordskruen har vinger som vrir den ned i bakken, der den blir en stabil og solid stolpe. Finnes i forskjellige lengder, og er egnet for terrasser, verandaer, uteplasser, planker, gjerder, grinder, garasje, carport, mindre hytter og boder. Jordskruen forårsaker ikke vibrasjoner i bakken og skader ikke overflaten. Det gir fundament uten å måtte grave opp hele tomten, slik at man sparer mye tid og arbeid. Kan gjenbrukes. Boltbraketter, U-braketter, hjørnebraketter kan monteres på stolpen i et velprøvd og fungerende system for fundament. Jordskruen finnes også i utførelse for maskinmontering.

Montering

U-braketten monteres med bolt gjennom hull i jordskruen. I U-konsollen fester du bjelke eller lignende med tykkelse opptil 52 mm. U-braketten har fem hull på hver side. U-braketten kan justeres sideveis for å kompensere hvis skruene ikke står helt på linje. Braketten sitter på en plate med 120 mm diameter som dekker toppen av jordskruen.

Tekniske data

Innvendig bredde U-feste: 52 mm

Innvendig høyde U-feste: 92 mm

Dybde U-feste: 75 mm

Godstykkelse: 3 mm

Diameter, lokk: 120 mm

Vis mer
Leverandørens artikkelnummer SR100