Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Selskapet Byggmax

Selskapet Byggmax

Vår filosofi – Gode byggevarer til lave priser

Byggmax sin idé er enkel, vi tilbyr byggevarer av god kvalitet til en lav pris, både til hjemmesnekrere og yrkesbyggere. Vi har mer enn 100 varehus i Norden, hvorav 68 i Sverige. Varehusene preges av selvbetjening, og som kunde plukker og laster du selv byggematerialene i vår drive-in. Som støtte og hjelp finner du rikelig med informasjon, instruksjon og inspirasjon på vår hjemmeside og i vår app. På varehusene finner du et populært basistilbud av produkter for å bygge, renovere og innrede huset ditt eller leiligheten din. Vår e-handel kompletterer varehusene våre gjennom å tilby et utvidet sortiment med ytterligere 1000-talls byggevarer som du som kunde enkelt kan bestille for levering hjem til deg.

Historien om Byggmax

For 20 år siden åpnet vi den første Byggmax-butikken. Plutselig fikk bransjen en konkurrent, som i utgangspunktet virket ganske harmløs. Men nykomlingen hadde et hemmelig våpen som ingen helt hadde regnet med. Takket være et smart drive-in-system kunne kunden selv plukke varer direkte fra lagerhyllene. Det var ikke vanlig på den tiden, og resulterte i priser som fikk de store byggevarehusene til å skjelve i buksene. Samtidig kjøpte den lille underdoggen inn basisvarer i store volumer, og kunne på den måte presse prisene enda mer. Med tiden tok mange etter drive in-prinsippet og hele bransjen lå som oftest i priskrig. Men lykkeligvis var den iherdige oppkomlingen sjeldent motivert, barnslig fasinert av forbedringer og fast besluttet på ikke å ligge på latsiden!

2013: 20-årsjubileum og åpning av vår butikk nr. 100 i Norden

Byggmax _20_sv

I 2013 feiret Byggmax 20 år og slo opp portene til butikk nr. 100. Byggevarer av god kvalitet til lave priser har vært et vellykket konsept, og har etablert Byggmax som en offensiv lavprisaktør innenfor byggevarehandelen i Norden, der lanseringer i Norge i 2007 og Finland i 2008 har vist at konseptet kan etableres med suksess også på andre markeder. Byggmax har til hensikt å fortsette å vokse med lønnsomhet gjennom å ekspandere butikknettverket i eksisterende markeder, forbedre den operative driften og drive kontinuerlig forretningsutvikling.


Byggmax-modellen

Hvordan kan vi være så billige? La oss forklare hvordan det fungerer, vi kaller det Byggmax-modellen.

Leverandører og sortiment. Et fåtall store leverandører leverer et begrenset utvalg av basisprodukter direkte til alle Byggmax-butikkene. Langsiktig samarbeid og effektive innkjøp sikrer høy kvalitet og lave priser.

Prisene. Vi har aldri kampanjer, salg eller rabatter. Vi har heller ikke noen tilfeldige partier eller andre-sortering. Byggmax har lave priser til enhver tid.

Butikken. Alle butikkene er bygget for at du som kunde enkelt skal kunne laste varene i bilen din. Vårt drive-in-konsept gjør at det er raskt og enkelt å handle.

www.byggmax.no. På nettet kan du se priser og aktuell lagersaldo for hele sortimentet i alle våre butikker. Handle direkte på nettet eller sett opp innkjøpslister som sparer deg tid i butikken.

Det skal være enkelt å bygge riktig

Å spre kunnskap via internett og tilby et bredt e-handelssortiment er en hjørnestein i Byggmax-modellen, der Internett og e-handel kompletterer hverandre. Et besøk i en Byggmax-butikk preges av selvbetjening, noe som medfører at vi kan selge de samme varene til en vesentlig lavere pris. På Internett vil vi dele inspirasjon og tydelige og kvalitetssikrede instruksjoner, om alt fra gulv- til taklegging, og på den måten hjelpe deg som kunde. Gjennom vår hjemmeside, våre smartphone-apper og aktiv tilstedeværelse i sosiale medier vil vi være tilgjengelig før, under og etter ditt byggeprosjekt.

For mer informasjon om Byggmax, kontakt gjerne vår kundeservice på telefon 85 449 977.

Ved spørsmål som gjelder arbeidet på hovedkontoret, velkommen til å kontakte den ansvarlige innenfor den respektive avdeling. Ta kontakt ved å ringe vårt sentralbordnummer 00 8 46 514 930 60.

For finansiell informasjon om Byggmax – Besøk Byggmax Investor Relations