Selskapet Byggmax

Om Byggmax 

Byggmax’ idé er enkel. I butikkene våre finner du byggevarer av svært god kvalitet til svært lave priser. Vi har butikker i Norge, Sverige og Finland. Uansett hvilket Byggmax-anlegg du kjører inn på, så kjenner du deg alltid igjen. Du laster og plukker selv det byggematerialet som du skal ha i vår drive-in. Selvsagt finnes det personale dersom du har spørsmål, men det finnes også flere guider og tips i skiltform som hjelper deg når det er noe du lurer på. På Byggmax-anleggene finner du et godt grunntilbud for deg som vil bygge, pusse opp og innrede hjemmet ditt. I nettbutikken vår finner du alt som ikke får plass i butikken – dvs. over 40 000 produkter som bare venter på at du skal klikke dem hjem.  

Historien om Byggmax 

Året var 1993 da dørene åpnet i den aller første Byggmax-butikken. Det var i Täby utenfor Stockholm, og plutselig hadde bransjen fått en konkurrent som så harmløs ut på overflaten, men som var både smart og sta. Ved å være først i byggebransjen med drive-in der kunden kunne gjøre en del av jobben selv, kunne Byggmax tilby priser som gjorde de andre forhandlerne (og kundene) forbløffet.   

I 2007 åpnet Byggmax sin første butikk i Norge, og i 2008 var det Finlands tur til å få smake på lavprisaktøren. I 2013 feiret Byggmax 20 år og benyttet samtidig anledningen til å åpne den 100. butikken. Selv i dag vokser Byggmax så det knaker. 

Det skal være lett å bygge rett 

I tillegg til å tilby svært gode byggevarer til priser som er til glede for lommeboken, så er kunnskap en vare som Byggmax gjerne tilbyr. I butikkene våre finner du skilt som hjelper deg å velge riktig produkt til riktig prosjekt, og her finner du instruksjonsfilmer som enkelt forklarer hvordan du for eksempel bygger en veranda eller legger gulv. Det er jo gøy å kunne gjøre ting selv. 

Kontakt 

For mer informasjon om Byggmax må du gjerne kontakte kundeservice vår på tlf. 23 966 900. 

Ønsker du å snakke med noen på servicekontoret? Ring sentralbordet på 0046 8 514 930 60. 

For funksjonærer og finansiell informasjon om Byggmax – sjekk ut Byggmax Investor Relations