Oppvarming

Å velge den rette metoden for å varme opp din bolig er et viktig valg å ta. Velger du å bruke en annen energikilde enn det som har vært standard tidligere, kan du spare mange tusenlapper. Gjør du det selv, kan du spare enda flere tusenlapper. Velg din type oppvarming fra Byggmax. Det er både raskt, enkelt og billig!

Varm opp både inne og ute
Det er flere måter å varme opp boligen på. Ved oppvarming med en varmepumpe slipper du vedfyring som ødelegger inneluften med potensielt skadelig os. I tillegg bidrar det til å gi et godt inneklima. Flere modeller kan også rense luften for pollen og andre støv partikler, noe som vil gjøre en stor forskjell for allergikere. Hvis du har en terrasse, er det flere fordeler med en terrassevarmer. Ved oppvarming av terrassen kan du sitte ute både vår og høst selv om det er kjølig i luften, og du vil ikke risikere å bli like lett forkjølet. Terrassevarmere finnes både i gass og i en elektrisk utgave. De finnes også i forskjellige farger slik at de kan passe inn i stilen.

Forleng utesesongen med en praktisk terrassevarme
Dersom du har bestemt deg for å bruke en terrassevarmer til oppvarming, er det smart å tenke litt over hvor du vil plassere den. Det finnes både frittstående og veggmonterte terrassevarmere. Har du tak over terrassen, kan du velge en terrassevarmer for tak. Da kan du enkelt henge den opp slik at du sparer plass. Men husk å vær oppmerksom på at de blir veldig varme, så ikke plasser brennbare ting for nært. Tenk også på hvilken strømkurs du vil benytte hvis du velger en elektrisk modell slik at du ikke overbelaster kursen. Ved oppvarming av bolig eller terrasse er det lurt å planlegge langsiktig, slik at du etterhvert kan spare på det.

En varmepumpe forbedrer ditt inneklima
Nå som oljefyring antagelig vil forbys innen 2020, kan det være en idé å bytte ut oljefyringen. Ved installering av varmepumpe kan du koble til vannanlegget, som var knyttet til oljefyren, på varmepumpesystemet. Vil du ha en bedre ventilasjon kan du også installere en luftbasert varmepumpe som filtrerer inneluften. Vi har alt det du trenger av tilbehør til varmepumper. Da slipper du å løpe inn i badstua når vinterkulda kommer. Vil du gjerne bygge en badstu, så er vi behjelpelige med det også. Den må bygges i materialer som tåler høye temperaturer og luftfuktighet, slik som asp. Ved god oppvarming reduserer du risiko for frostskader i huset, og i røranlegget.

Gjør det selv, vi hjelper deg
Vårt utvalg av oppvarming hjelper deg å realisere drømmen. Vi har alt du trenger, og instruksjoner for hvordan gjøre det enkelt selv. Hos oss får du gode råd gratis, og alt du trenger billig. Hos Byggmax kan du låne tilhenger gratis hvis du ikke vil ha varene levert hjem.

103 Produkter

 1. Pellets
  8mm , 16kg
  Pellets
  Pris fra
  59 95 kr /stk
 2. Trebriketter
  10kg
  Trebriketter
  Pris fra
  29 95 kr /stk
 3. Opptenningsved
  4kg
  Opptenningsved
  Pris fra
  38 95 kr /stk
 4. Ved
  Sekk 40l, bjørkved
  Ved
  Pris fra
  54 85 kr /stk
 5. Pellets
  6mm, 16kg
  Pellets
  Pris fra
  59 95 kr /stk
 6. Enkeld
  6kg
  Enkeld
  Pris fra
  59 95 kr /stk
 7. Opptenningspose
  Hvit 100st
  Opptenningspose
  Pris fra
  69 85 kr /stk

103 Produkter