Pellets & Ved

Pellets & ved fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Når vinteren banker på døra er det godt å kunne holde seg innendørs. Med pellets og ved fra Byggmax har du det som trengs for å skape husvarme og en koselig tilværelse.

Mange muligheter for å skape varme
Det er få følelser som er så deilige som å sitte inne i varmen med en god kopp te når det er iskaldt ute. Det finnes flere materialer som kan brukes for å skape denne varmen. Har du en pelletsovn kan vi tilby pellets med 36% høyere energiinnhold sammenlignet med ved. Disse fremstilles av rester fra treindustrien og er dermed et rent naturprodukt. Visste du at disse også kan brukes i en vanlig vedovn ved å montere en enkel pelletsbrenner? Trebriketter er et annet alternativ til ved. I tillegg til å ta mindre plass er de også CO2-nøytrale. Skulle du likevel foretrekke god gammeldags ved, har vi ved som oppfyller norsk standard med maksimalt 20% fuktighet.

Mye varme på en klimavennlig måte
Ved kan ta stor plass og lagres som regel ute. Ulempen er da at veden kan trekke til seg fuktighet og bli vanskeligere å antenne. Pellets og trebriketter derimot tar mindre plass og kan uten problemer lagres innendørs. De gir en god og langvarig varme og påvirker ikke klimaet på en negativ måte. Er du en som liker mye varme kan vi også anbefale et badsturom. Hos Byggmax får du et slikt rom med alt du trenger i en pakke. Det er enkelt å installere og kan tas i bruk etter kun et par timers montering. Med andre ord, hos Byggmax får du det du behøver for å kunne holde deg varm gjennom en lang og hard vinter.

Hold deg og dine varm i vinter med pellets & ved fra Byggmax
Pellets, trebriketter og ved skaper en unik varme, og lager en koselig atmosfære i hjemmet. Hos Byggmax finner du det du trenger for å overleve vinteren til gunstige priser.

8 Produkter

 1. Sekk 40l, bjørkved
  Ved
  Pris fra
  52 90 kr /stk
  2-5 d
 2. 8mm , 16kg
  Pellets
  Pris fra
  54 95 kr /stk
  2-5 d
 3. Pris fra
  29 95 kr /stk
  2-5 d
 4. 6mm, 16kg
  Pellets
  Pris fra
  54 95 kr /stk
  2-5 d
 5. Pris fra
  34 95 kr /stk
  2-5 d
 6. Tennbrikker, FSC tremasse og veg. olje. Brennetid ca 10 min.
  Tennbrikker i Pose, 72st
  Pris fra
  19 95 kr /stk
  2-5 d
 7. Pris fra
  69 95 kr /stk
  2-5 d
 8. Pris fra
  78 95 kr /stk
  2-5 d

8 Produkter