Pellets & Ved

 Når vinteren banker på døra er det godt å kunne holde seg innendørs. Med pellets og ved fra Byggmax har du det som trengs for å skape husvarme og en koselig tilværelse.

Mange muligheter for å skape varme

Det er få følelser som er så deilige som å sitte inne i varmen med en god kopp te når det er iskaldt ute. Det finnes flere materialer som kan brukes for å skape denne varmen. Har du en pelletsovn kan vi tilby pellets med 36% høyere energiinnhold sammenlignet med ved. Disse fremstilles av rester fra treindustrien og er dermed et rent naturprodukt. Visste du at disse også kan brukes i en vanlig vedovn ved å montere en enkel pelletsbrenner? Trebriketter er et annet alternativ til ved. I tillegg til å ta mindre plass er de også CO2-nøytrale. Skulle du likevel foretrekke god gammeldags ved, har vi ved som oppfyller norsk standard med maksimalt 20% fuktighet.

Mye varme på en klimavennlig måte

Ved kan ta stor plass og lagres som regel ute. Ulempen er da at veden kan trekke til seg fuktighet og bli vanskeligere å antenne. Pellets og trebriketter derimot tar mindre plass og kan uten problemer lagres innendørs. De gir en god og langvarig varme og påvirker ikke klimaet på en negativ måte. Er du en som liker mye varme kan vi også anbefale et badsturom. Hos Byggmax får du et slikt rom med alt du trenger i en pakke. Det er enkelt å installere og kan tas i bruk etter kun et par timers montering. Med andre ord, hos Byggmax får du det du behøver for å kunne holde deg varm gjennom en lang og hard vinter.

Hold deg og dine varm i vinter med pellets & ved fra Byggmax

Pellets, trebriketter og ved skaper en unik varme, og lager en koselig atmosfære i hjemmet. Hos Byggmax finner du ved til salgs så du kan overleve vinteren.

Vis mer
Filter

14 Resultater

Sorter etter
Sekk 40l, bjørkved
Fra 77  kr
99 95  kr
Hvit 100st
Fra 67 95  kr
10kg
69 95  kr
4kg
Fra 58 75  kr
Housegard
599  kr
Housegard
PE2TGH
799  kr
Housegard
Optisk 2-Pack
Fra 499  kr
Södra
45  kr
Housegard
899  kr
Housegard
399  kr
Housegard
Fra 99 95  kr
Housegard
Ø 80 mm
69 95  kr
Housegard
279  kr