Pellets & Ved

Pellets & ved fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Når vinteren banker på døra er det godt å kunne holde seg innendørs. Med pellets og ved fra Byggmax har du det som trengs for å skape husvarme og en koselig tilværelse.

Mange muligheter for å skape varme

Det er få følelser som er så deilige som å sitte inne i varmen med en god kopp te når det er iskaldt ute. Det finnes flere materialer som kan brukes for å skape denne varmen. Har du en pelletsovn kan vi tilby pellets med 36% høyere energiinnhold sammenlignet med ved. Disse fremstilles av rester fra treindustrien og er dermed et rent naturprodukt. Visste du at disse også kan brukes i en vanlig vedovn ved å montere en enkel pelletsbrenner? Trebriketter er et annet alternativ til ved. I tillegg til å ta mindre plass er de også CO2-nøytrale. Skulle du likevel foretrekke god gammeldags ved, har vi ved som oppfyller norsk standard med maksimalt 20% fuktighet.

Mye varme på en klimavennlig måte

Ved kan ta stor plass og lagres som regel ute. Ulempen er da at veden kan trekke til seg fuktighet og bli vanskeligere å antenne. Pellets og trebriketter derimot tar mindre plass og kan uten problemer lagres innendørs. De gir en god og langvarig varme og påvirker ikke klimaet på en negativ måte. Er du en som liker mye varme kan vi også anbefale et badsturom. Hos Byggmax får du et slikt rom med alt du trenger i en pakke. Det er enkelt å installere og kan tas i bruk etter kun et par timers montering. Med andre ord, hos Byggmax får du det du behøver for å kunne holde deg varm gjennom en lang og hard vinter.

Hold deg og dine varm i vinter med pellets & ved fra Byggmax

Pellets, trebriketter og ved skaper en unik varme, og lager en koselig atmosfære i hjemmet. Hos Byggmax finner du det du trenger for å overleve vinteren til gunstige priser.

Vis mer
Filter

13 Resultater

Sorter etter
Sekk 40l, bjørkved
fra 119  kr /stk
10kg
fra 69 95  kr /stk
8 mm, 16 kg
fra 89 95  kr /stk
4kg
fra 59 95  kr /stk
Hvit 100st
fra 69  kr /stk
Housegard
6 kg
fra 429  kr /stk
Housegard
PE2TGH
fra 599  kr /stk
Housegard
Optisk 2-Pack
fra 429  kr /stk
Housegard
FE6TGA
fra 799  kr /stk
Housegard
PE6TEA
fra 299  kr /stk
Housegard
Ø 80 mm
fra 59 95  kr /stk
Housegard
Optisk
fra 89 95  kr /stk
Housegard
Silikonbelegg
fra 199  kr /stk