Pellets & Ved

Pellets & ved fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Når vinteren banker på døra er det godt å kunne holde seg innendørs. Med pellets og ved fra Byggmax har du det som trengs for å skape husvarme og en koselig tilværelse.

Mange muligheter for å skape varme

Det er få følelser som er så deilige som å sitte inne i varmen med en god kopp te når det er iskaldt ute. Det finnes flere materialer som kan brukes for å skape denne varmen. Har du en pelletsovn kan vi tilby pellets med 36% høyere energiinnhold sammenlignet med ved. Disse fremstilles av rester fra treindustrien og er dermed et rent naturprodukt. Visste du at disse også kan brukes i en vanlig vedovn ved å montere en enkel pelletsbrenner? Trebriketter er et annet alternativ til ved. I tillegg til å ta mindre plass er de også CO2-nøytrale. Skulle du likevel foretrekke god gammeldags ved, har vi ved som oppfyller norsk standard med maksimalt 20% fuktighet.

Mye varme på en klimavennlig måte

Ved kan ta stor plass og lagres som regel ute. Ulempen er da at veden kan trekke til seg fuktighet og bli vanskeligere å antenne. Pellets og trebriketter derimot tar mindre plass og kan uten problemer lagres innendørs. De gir en god og langvarig varme og påvirker ikke klimaet på en negativ måte. Er du en som liker mye varme kan vi også anbefale et badsturom. Hos Byggmax får du et slikt rom med alt du trenger i en pakke. Det er enkelt å installere og kan tas i bruk etter kun et par timers montering. Med andre ord, hos Byggmax får du det du behøver for å kunne holde deg varm gjennom en lang og hard vinter.

Hold deg og dine varm i vinter med pellets & ved fra Byggmax

Pellets, trebriketter og ved skaper en unik varme, og lager en koselig atmosfære i hjemmet. Hos Byggmax finner du det du trenger for å overleve vinteren til gunstige priser.

16 Produkter

 1. Trebriketter
  10kg
  Trebriketter
  Pris fra
  44 95 kr /stk
 2. Pellets
  8mm , 16kg
  Pellets
  Pris fra
  49 95 kr /stk
 3. Pellets
  6mm, 16kg
  Pellets
  Pris fra
  49 95 kr /stk
 4. Opptenningsved
  4kg
  Opptenningsved
  Pris fra
  39   kr /stk
 5. PULVERSLOKKER 55A HOUSEGARD
  6 kg
  PULVERSLOKKER 55A HOUSEGARD
  Pris fra
  429   kr /stk
 6. SKUMSLOKKER 6 L HOUSEGARD
  PE2TGH
  SKUMSLOKKER 6 L HOUSEGARD
  Pris fra
  599   kr /stk
 7. BRANNSTIGE 4,5 M HOUSEGARD
  FE6TGA
  BRANNSTIGE 4,5 M HOUSEGARD
  Pris fra
  799   kr /stk
 8. Opptenningspose
  Hvit 100st
  Opptenningspose
  Pris fra
  69   kr /stk
 9. PULVERSLOKKER 2 KG HOUSEGARD
  PE6TEA
  PULVERSLOKKER 2 KG HOUSEGARD
  Pris fra
  299   kr /stk
 10. Enkeld
  6kg
  Enkeld
  Pris fra
  59 95 kr /stk

16 Produkter