Panel rettkantet sibirisk lerk Kärnsund

7,7m/m2, FSC 100%, kvalitet 1-4
Artikkelnummer: 68426135
Vekt: 7.92792
Rettkantet panel i finsagd sibirsk lerk, som er et tettvokst treslag med en stor andel av kjerneved. Lerketre har en naturlig høy råtebestandighet bl.a. på grunn av et høyt innhold av syre og harpiks.
Tilgjengelig online
Leveringskostnad
kommer i tillegg
Sendes innen
10-15 hverdager
184 36 kr /stk
stk
Panel rettkantet sibirisk lerk Kärnsund
Rettkantet panel i finsagd sibirsk lerk, som er et tettvokst treslag med en stor andel av kjerneved. Lerketre har en naturlig høy råtebestandighet bl.a. på grunn av et høyt innhold av syre og harpiks. Lerketre har naturlig høy råtebestandighet. Behovet er 7,7 lpm/m2, FSC 100 %.

Håndteringsanvisning

Til innfesting skal det brukes rustfrie terrasseskruer i en kvalitet fra A2 til A4, da dette minsker faren for misfarging. Velg A4-kvalitet i miljøer som innebærer større fare for korrosjon. Skruehodet skal skrus ned på nivå med terrassebordoverflaten. Bruk selvborende skruer eller forbor for å redusere faren for sprekker. Forbor alltid til alle skruer som settes ved bordskjøtene. Anbefalt lengde på terrasseskruene til et 28 mm terrassebord er minst 65 mm. For å sørge for at bordenes ender har rett vinkel og for å minimalisere sprekkdannelsen i endene skal alle bord endekappes før montering. Vi anbefaler en lekteavstand på 500 mm. Skru hvert terrassebord helt ferdig før du begynner å montere neste bord. Monter terrassebordene med kjernesiden opp og med minst 6 mm mellom bordene. Sørg for god og kontinuerlig luftsirkulasjon under og gjennom den ferdige terrassen. For å unngå misfarginger av terrassebordene og tilgrensende innkledning bør metallplater og andre metalldeler som kan komme i direkte, eller via vannavrenning i indirekte, kontakt med terrassebordene være utført i rustfritt stål. Oppbevar terrassebordene beskyttet mot direkte sol og regn, og sørg for god gjennomlufting. Akklimatiser terrassebordene til de forutsetninger som skal gjelde ved monteringssituasjonen.
Last ned mer informasjon
Raske fakta
Kortlengde Nei
Rillet Nei
Varemerke Kärnsund