Panellakk V halvmat

1 L, glans 20, innemaling, vannbasert
Artikkelnummer: 186070
Vekt: 1.09
Midun Panellakk 20 er en halvmatt, vannbasert lakk som egner seg til lakkering av tre innendørs, slik som tak, vegger og snekkerarbeider.
Velg butikk for å se lagerstatus
Sendes innen
1-3 hverdager
Klikk & hent
Fra
109   kr /stk
stk
Panellakk V halvmat
Midun Panellakk 20 er en halvmatt, vannbasert lakk som egner seg til lakkering av tre innendørs, slik som tak, vegger og snekkerarbeider. Lakken egner seg ikke på tidligere oljede eller voksede treflater eller på møbler.

Smarte malertipsForberedelser


Begynn alltid med å lese igjennom bruksanvisningen på boksen, og husk på å være grundig helt fra starten. Godt verktøy og et godt forarbeid legger grunnlaget for et vellykket maleresultat. Romtemperaturen er også viktig for å oppnå et godt sluttresultatet. Nedre temperaturgrense for Midun panellakk er 8 grader. Ved strenge krav til overflatefinish kan overflaten først fuktes med vann. Etter at overflaten har tørket slipes fiberreisningen ned i fiberretningen med slipepapir 180-240, og støvet fjernes deretter. Tidligere lakkerte flater slipes med slipepapir 180-240, og støvet fjernes deretter.

Maling


Mal jevnt og rikelig, og slett ut malingen samtidig som du maler. Bruk en helsyntetisk pensel av høy kvalitet eller en lakkmalingsrull.
For å oppnå best resultat bør du lakkere to ganger.

Etter malingen


Tørk av pensler og verktøy grundig før rengjøring med vann. Lukk boksen etter bruk.

Ta hensyn til naturen vår


Ikke tøm ut maling i avløpet. Grunnen er at dette kompliserer renseprosessen i renseanlegget. Lever inn maling som er blitt til overs, tomme bokser og løsningsmiddel til miljøstasjonen/gjenvinningen i kommunen hvor du bor.
Lykke til med malejobben din!
Last ned mer informasjon
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 186070
Varemerke Midun