Parkettgulv Ask 3-stav Kaffe 14mm Barlinek

UTGÅENDE, 14mm, 5Gc, 3,18m2/pkt
Artikkelnummer: 13428
Vekt: 26.2
Mørklasert plankegulv med vakkert markert ådring i alle gulvbord. Den børstede og lakkerte gulvoverflaten, kombinert med tresorten ask, skaper et gulv som står imot daglig slitasje.
Velg butikk for å se lagerstatus
Sendes innen
2-5 hverdager
Klikk & hent
Fra
289   kr /m2
stk
Parkettgulv Ask 3-stav Kaffe 14mm Barlinek
Mørklasert plankegulv med vakkert markert ådring i alle gulvbord. Den børstede og lakkerte gulvoverflaten, kombinert med tresorten ask, skaper et gulv som står imot daglig slitasje. En børstet overflate gir bordene en lett og naturlig struktur, og oppleves derfor som litt varmere å gå på. Mørke gulv gir en rustikk følelse og passer godt i gamle hus eller i eldre leiligheter.

Sortering

Gulvet har varierende ådring med levende utseende og naturlige, livlige farger og fargenyanser. Ulike stavlengder, ødelagte kvister samt mellomstore og små sparklede kvister kan forekomme. Små defekter i treverket og i leggingen kan oppstå på børstede overflater.

Raskere og enklere med 5GC

5GC er et låsesystem for klikkgulv fra svenske Välinge. Dette gjør at du kan legges gulvet opptil 25 % raskere uten spesialverktøy. 

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Lakk og sliping

Slitelagets tykkelse: 3,2 mm.
Lakkens slitestyrke: > 3000 omdreininger (Taber-test med fallende sand)
Sliping: Slitelaget kan slipes 2-3 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av fagfolk. Husk at gulvet ikke er gjennomfarget.
Raske fakta
Antall kvm pr pakke 3.18
Leverandørens artikkelnummer 13428
Varemerke Barlinek