Parkettgulv Banana Song 3-stav Barlinek

eik. børstet, 5Gs, 14mm, 3,18m2/paket
Artikkelnummer: 650541
Vekt: 26.3
Vakker, mattlakkert eikeparkett i kremaktig farge og børstet overflate som gir en lett og naturlig struktur. Legges raskt og enkelt takket være låsesystemet 5GS.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
3-4 uker
1078   kr /stk
stk
Parkettgulv Banana Song 3-stav Barlinek
Banana song er en lasert, overflatebehandlet eikeparkett i 3-stav med en kremaktig mattlakk. Den kremfargede nyansen gir et mykt, behagelig inntrykk og den matte, børstede overflaten fremhever treets naturlige struktur som er behagelig å gå på.

Sortering

Gulvet har varierende ådring med levende utseende og naturlige og livlige fargenyanser. Ulike stavlengder, ødelagte kvister samt mellomstore og små sparklede kvister kan forekomme. Små defekter i treverket og i leggingen kan oppstå på børstede overflater.

Raskere og enklere med 5Gc

5Gc er et låsesystem for klikkgulv fra svenske Välinge. Dette gjør at du kan legges gulvet opptil 25 % raskere uten spesialverktøy.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Bestill gulvprøver 

Kjøp en eller flere gulvprøver slik at du i ro og mak kan bestemme hva som passer best i ditt hjem. Klikk her for å bestille.

Lakk og sliping

Slitelagets tykkelse: 3,2 mm.
Lakkens slitestyrke: > 3000 omdreininger (Taber-test med fallende sand)
Sliping: Slitelaget kan slipes 2-3 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av fagfolk. Husk at gulvet ikke er gjennomfarget.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer BG1-DBE3-L05-CRS-D14207-F
Nyanse Lys
Overflatebehandlet Mattlakkert
Gulvsystem 5Gc
Varemerke Barlinek
DIY Category Houses & Holiday houses