Parkettgulv Cappuccino 3-stav Barlinek

eik, hvitbeis, børstet, 5Gs, 14mm, 3,18m2/paket
Artikkelnummer: 650539
Vekt: 26.1
Cappuccino 3-stav er et fint parkettgulv i hvitlasert eik som gir rommet en eksklusiv følelse. Gulvet er behandlet med mattlakk som er børstet for å fremheve den naturlige strukturen i gulvbordene.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
5-10 hverdager
1078   kr /stk
stk
Parkettgulv Cappuccino 3-stav Barlinek
Gi rommet en eksklusiv følelse med dette parkettgulvet i slitesterk eik. Lasert i fin elfenbensfarge og behandlet med mattlakk. Lyse gulv kan også gjøre at rommet føles større. Treets naturlige struktur er fremhevet gjennom børsting, og den matte overflaten gjør det behagelig å gå på.

Sortering

Gulvet har varierende ådring med levende utseende og naturlige og livlige fargenyanser. Ulike stavlengder, ødelagte kvister samt mellomstore og små sparklede kvister kan forekomme. Små defekter i treverket og i leggingen kan oppstå på børstede overflater.

Raskere og enklere med 5GC

5GC er et låsesystem for klikkgulv fra svenske Välinge. Dette gjør at du kan legges gulvet opptil 25 % raskere uten spesialverktøy.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Bestill gulvprøver 

Kjøp en eller flere gulvprøver slik at du i ro og mak kan bestemme hva som passer best i ditt hjem. Klikk her for å bestille.

Lakk og sliping

Slitelagets tykkelse: 3,2 mm.
Lakkens slitestyrke: > 3000 omdreininger (Taber-test med fallende sand)
Sliping: Slitelaget kan slipes 2-3 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av fagfolk. Husk at gulvet ikke er gjennomfarget.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 650539
Nyanse Lys
Overflatebehandlet Lakket
Gulvsystem 5Gc
Varemerke Barlinek
DIY Category Houses & Holiday houses