Parkettgulv Delicious 1-stav Barlinek

eik. oljet, fasede kanter, 5Gc, 14mm, 2,77m2/paket
Artikkelnummer: 650533
Vekt: 23.7
Vakker, oljet parkett med naturlige og varme fargeskiftninger. Oljen gjør at treet beholder sitt unike, naturlige utseende og skaper en behagelig følelse ved berøring.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
3-4 uker
509   kr /stk
stk
Parkettgulv Delicious 1-stav Barlinek
En vakker eikeparkett med varme og naturlige fargeskiftninger. Gulvet er behandlet med UV-olje som gir en følelse av varme, og bevarer eikens unike og naturlige utseende. Fasede kanter markerer bordene på en diskrét, men tydelig måte, og gir rommet en eksklusiv og romsligere følelse.

Sortering

Gulvet har varierende ådring med levende utseende og naturlige og livlige fargenyanser. Ødelagte kvister samt mellomstore og små sparklede kvister kan forekomme.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Vedlikehold

Oljet gulv krever vedlikehold for å beholde finishen. Bruk gulvsåpe til rengjøring og for å tette porene i treverket for å hindre at smuss og væske trenger inn. Du kan rengjøre med gulvsåpe 1-2 ganger i uka. Bruk trerens til grunnrengjøring før det legges på et nytt lag med olje, eller for at det skal få en ny, matt følelse som frisker opp gulvet. Denne prosessen gjentas annenhvert år, eller når du selv synes at det er på tide. Desto mer slitasje og trafikk gulvet utsettes for, desto oftere må behandlingen gjennomføres. Et gulv i stue med normal trafikk og slitasje bør oljes annenhvert år.

Bestill gulvprøver 

Kjøp en eller flere gulvprøver slik at du i ro og mak kan bestemme hva som passer best i ditt hjem. Klikk her for å bestille.

Slitelag og sliping

Slitelagets tykkelse: 2,5 mm.
Sliping: Slitelaget kan slipes 1-2 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av fagfolk. Husk at gulvet ikke er gjennomfarget.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer BG1-DBE1-OLE-XXF-D14180-F
Nyanse Halvmørk
Overflatebehandlet Oljet
Gulvsystem 5Gc
Varemerke Barlinek
DIY Category Houses & Holiday houses