Parkettgulv Eik 1-stav Barlinek

Hvit, naturoljet, faset, 5Gs, 14 mm, 2,77 m2/pakke
Artikkelnummer: 650504
Vekt: 23.7
Lyst og herlig parkettgulv med en naturoljet lys hvit flate med fasede kanter.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
3-4 uker
489   kr /stk
stk
Parkettgulv Eik 1-stav Barlinek
Lyst og herlig parkettgulv med en naturoljet lys hvit flate med fasede kanter. Plankegulv er eksklusive og gir med sine lange planker ditt rom en rolig og harmonisk følelse. Fasede kanter markerer hvert bord diskret, men tydelig og gir rommet en følelse av å være større.

Sortering

Gulvet har varierende ådring med levende utseende og naturlige, livlige farger og fargenyanser. Ødelagte og sparklede kvister kan forekomme. Yteved kan forekomme.

Raskere og enklere med 5GC

5GC er låsesystem for klikk-gulv fra svenske Välinge. Det gjør at gulvleggingen går 25% raskere uten at det kreves spesialverktøy.

Vedlikehold

Oljede gulv krever vedlikehold for å bevare sin finish. Gulvsåpe brukes til rengjøring av gulvets flate, men metter også treets porer, noe som forhindrer at smuss og væsker trenger inn. Gulvsåpe kan du bruke 1-2 ganger i uken. Trerens brukes for grovrengjøring før det er tid for en ny omgang med olje eller fordi du ønsker at gulvet skal få et ny matt uttrykk som frisker opp rommet igjen. Denne prosessen behøver kun å foretas hvert annet år, eller når du mener det er behov. Desto mer utsatt gulvet er for slitasje og trafikk, desto oftere behøves behandling. Et stuegulv med normal trafikk og slitasje trenger ikke oljes mer enn annethvert år.

Bestill gulvprøver 

Kjøp en eller flere gulvprøver slik at du i ro og mak kan bestemme hva som passer best i ditt hjem. Klikk her for å bestille.

Slitasjelag og sliping

Slitasjelagets tykkelse: 2,5 mm.
Sliping: Slitasjelaget kan slipes 1-2 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av en fagmann. Husk på at gulvet ikke er gjennomfarget.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer BG1-DBE1-OX2-B2F-D14180-V
Nyanse Lys
Overflatebehandlet Oljet
Gulvsystem 5Gc
Refleksjonsevne 0.5
Varemerke Barlinek
DIY Category Houses & Holiday houses